Play Off: Με το ματς Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ ανοίγει η 2η αγωνιστική

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των play out

Με τον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ άνοιξε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής των play-off της Super League.

Χθες για τα play out σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

  • ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1,
  • Ατρόμητος - Απόλλων 1-1,
  • Λάρισα - Παναιτωλικός 1-1 και
  • Λαμία - Βόλος 1-1

Στο Αλκαζάρ Λάρισα και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Μόλις στο 9ο λεπτό η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Καρασαλίδη. Ο Πινακάς ανέλαβε την εκτέλσεη αλλά ο Κνετ κράτησε το μηδέν για την εστία του. Ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Ντουρμισάι έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Λάρισας. Ο Παναιτωλικός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 50 με τον Βέργο. 

Από έναν βαθμό πήραν Λαμία και Βόλος μετά το χθεσινό 1-1. Όλα κρίθηκαν στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα. Αρχικά ο Βόλος με γκολ του Κρητικού άνοιξε το σκορ, όμως στο 88 ο Μήτογλου ανέτρεψε τον Καραμάνο και ο Ντέλετιτς από το σημείο του πεναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-1. 

Οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγυρτίζουν νίκη μετά από 86 μέρες. Η ομάδα της Κρήτης επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα και πήρε βαθειά βαθμολογική ανάσα στα play out. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου άνοιξαν το σκορ με τον Παμλίδη. Ο ΟΦΗ κατάφερε με την έναρξη του δευτέρου μέρους να φέρει το ματς στα ίσα με πολύ ωραίο γκολ του Σαρδινέρο. Στο 58 ο Σολίς εκτέλεσε φάουλ και ο Κάργας έδιωξε τη μπάλα με το χέρι. Ο διαιτητης Γκορτσίλας κατελόγισε το πέναλτι μέσω του VAR. Ο Σολίς ήταν εύστοχο,ς έκανε το 2-1, ενώ πανηγυρίσε το γκολ δακρυσμένος. 

Στο Περιστέρι Ατρόμητος και Απόλλωνας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Τα πρώτα 45 λεπτά ολοκληρώθηκαν χωρίς σκορ και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Ελαφρά Ταξιαρχία πήρε προβάδισμα στο σκορ με σκόρερ τον Φατιόν. Η απάντηση του Ατρόμητου ήταν άμεση καθώς σχεδόν με τη σέντρα ο Μανούσος αιφινιδίασε την άμυνα του Απόλλωνα και ισοφάρισε. Το γκολ αρχικά μέτρησε ως οφσάιντ όμως στη συνεχεια μέσω του VAR κατακυρώθηκε υπέρ του Ατρόμητου και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 1-1. 

Η αγωνιστική δράση της Super League συνεχίζεται με τα ματς της 2ης αγωνιστικής των play-off. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις συναντήσεις:

  • ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 
  • ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και
  • A.E.K. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top