Μίλαν-Ίντερ: Σε φιλανθρωπίες το πρόστιμο για Ζλάταν και Λουκακού

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Μίλαν

Μίλαν και Ίντερ

Μίλαν και Ίντερ μονομάχησαν  στις 26 Ιανουαρίου για τα προημιτελικά του Coppa Italia, που το φινάλε βρήκε τους νερατζούρι να παίρνουν τη νίκη με 2-1 με ανατροπή και να πανηγυρίζουν την πρόκριση στους "4" του θεσμού. Ένα ντέρμπυ που σημαδεύτηκε από την  άγρια κοκκορομαχία μεταξύ του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και του Ρομελού Λουκακού λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημίχρονου, με τους ποδοσφαιριστές να ανταλλάζουν εκφράσεις πεζοδρομίου.

Με ποιον πασίγνωστο ποδοσφαιριστή «σφάχτηκε» ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς;

Η υπόθεση δεν έχει ακόμα κλείσει και μένει να βγει η απόφαση του αθλητικού δικαστή για την τιμωρία των παικτών και των δύο ομάδων, ωστόσο  Μίλαν και Ίντερ συμφώνησαν τα χρήματα που θα κληθούν να πληρώσουν, ως πρόστιμο για τη συμπεριφορά του Σουηδού και του Βέλγου φορ, να πάνε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. 

«Η Μίλαν και η Ίντερ, έχοντας επίγνωση ότι αντιπροσώπευαν πάντα τις πιο αυθεντικές αξίες του αθλητισμού, έχουν ήδη στιγματίσει το επεισόδιο στο οποίο συμμετείχαν οι παίκτες τους Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Ρομελού Λουκακού στο πλαίσιο του αγώνα της 26ης Ιανουαρίου 2021 για το Κύπελλο Ιταλίας, θεωρώντας ότι δεν τηρεί τις κοινές αρχές του αθλητικού fair play.  Σύμφωνα με τις αξίες τους, η Μίλαν και η Ίντερ δεσμεύονται επίσης να δωρίσουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς τα ποσά των κυρώσεων που θα επιβληθούν»  αναφέρει ρητά η ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Πέμπτης (1/4) η Μίλαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. 

Διαβάστε όλες τις αθλητικές ειδήσεις και δείτε τα τελευταία αθλητικά highlights 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top