Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεπέρασε τον Πελέ σε γκολ

Βρίσκεται 47 γκολ πίσω από τον κορυφαίο της ιστορίας, Γιόσεφ Μπίτσαν

Με νίκες άρχισαν το 2021 η Μπάγερν Μονάχου, η Μάντσεστερ Σίτι και η Γιουβέντους. Στον αγώνα της πρωταθλήτριας Ιταλίας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε δυο φορές έφτασε τα 758 γκολ ξεπερνώντας τον Πελέ.

Ιστορία έγραψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς με τα δύο γκολ που πέτυχε στο 4-1 της Γιουβέντους επί της Ουντινέζε όχι απλά ισοφάρισε, αλλά ξεπέρασε τον Πελέ με 758 γκολ επαγγελματικής καριέρας. Πλέον, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βρίσκεται 47 γκολ πίσω από τον κορυφαίο της ιστορίας, Τσεχοσλοβάκο Γιόσεφ Μπίτσαν, που έχει πετύχει 805 γκολ. 

Τα άλλα γκολ της Γιουβέντους πέτυχαν ο Κιέζα και ο Ντιμπάλα. Για την Ουντινέζε σκόραρε ο Ζέγκελααρ. 

Λάμπαρντ για Τσέλσι: «Δεν είμαστε διεκδικητές τίτλου»

«Καταιγίδα» η  Μπάγερν

Στο Αλιανζ Αρίνα του Μονάχου η Μάιντς προηγήθηκε με 2-0 της Μπάγερν με γκολ του Μπούρκαρντ και του Μπροσίνσκι. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η Μπάγερν ξύπνησε και με τη συμπλήρωση 50 λεπτών αγώνα μείωσε με τον Κίμιχ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ισοφάρισε με το Σανέ. Το 3-2 για τους πρωταθλητές Γερμανίας πέτυχε στο 70 ο Σούλε. Έξι λεπτά αργότερα, ο Γκνάμπρι ανατράπηκε και ο Λεβαντόφσκι από το σημείο του πέναλτι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-2. Ο Πολωνός διαμόρφωσε το τελικό 5-2 επτά λεπτά πριν τη κλήση του ματς. 

Ποδαρικό στο 2021 έκανε ο Ολυμπιακός: Νίκησε με 3-0 την ΑΕΚ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top