Μαραντόνα: Έπινε και κάπνιζε πούρα λίγες μέρες πριν το κρίσιμο χειρουργείο

Τι δείχνει αμφιλεγόμενο βίντεο στην Αργεντινή

Ένα αμφιλεγόμενο βίντεο που δείχνει τον Ντιέγκο Μαραντόνα να πίνει μπύρα και να καπνίζει πούρα λίγες μέρες πριν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, παρουσίασε τηλεοπτικό δίκτυο στην Αργεντινή.  

Χαρτονόμισμα ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Οι τελευταίες μέρες του Ντιέγκο Μαραντόνα ήταν όπως όλη του η ζωή. Ο έρωτας του με την στρογγυλή θεά είχε γίνει μακρινή ανάμνηση και ο Ντιεγκίτο «έπνιγε» τον πόνο του στις καταχρήσεις, οι οποίες σύμφωνα με το οικογενειακό του περιβάλλον του στοίχισαν τη ζωή.

Μαραντόνα καταχρήσεις

Στιγμιότυπο από το αμφιλεγόμενο βίντεο.

Ο «τελευταίος χορός» του Ντίεγκο είχε αλκοόλ, χάπια και πούρα

Λίγες μέρες πριν υποβληθεί στην πολύ κρίσιμη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι του, το «χρυσό αγόρι» του αργεντινικού ποδοσφαίρου, γιόρταζε καπνίζοντας πούρα, πίνοντας μπύρα και έχοντας μπροστά του ένα μπουκαλάκι χάπια! Εμφανώς μεθυσμένος και στο τσακίρ κέφι μοιάζει χαρούμενος και αγνοεί την σκληρή μοίρα που τον περιμένει.

Η οικογένεια του που τώρα βρίσκεται στα χαρακώματα για την περιουσία του, που ανέρχεται στα 37 εκατομμύρια ευρώ, είναι απούσα. Δίπλα του είναι μόνο ο Μαριάνο Κάστρο, ένας στενός του φίλος, που βρισκόταν το 2004 μαζί του στην Κούβα, όταν ο Μαραντόνα φιλοξενούταν σε κλινική απεξάρτησης.

Το αμφιλεγόμενο βίντεο αποκάλυψε τηλεοπτικό δίκτυο της Αργεντινής και επιβεβαιώνει όσους ισχυρίζονταν ότι ο Ντιεγκίτο συνδύαζε χάπια με αλκοολούχα ποτά, συνήθεια που δυσκόλευε την θεραπεία του και έμελλε να γράψει τους τίτλους τέλους στο μυθιστόρημα της ζωής του.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το Σαββατοκύριακο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top