ΝΒΑ: Οι Γουόριορς έχουν σχέδιο για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα

Οι ομάδες προετοιμάζονται για νέο πρωτάθλημα

NBA

Η δράση στο ΝΒΑ θα αρχίσει και πάλι στις 22 Δεκεμβρίου και οι ομάδες προετοιμάζονται για το νέο πρωτάθλημα.

Ο οργανισμός επλήγη βάναυσα από τον κορωνοϊό σε οικονομικό επίπεδο και κάνεις δεν θέλει να σκεφθεί ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν και πάλι σε άδεια γήπεδα.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς εργάζονται σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση. Για την ακρίβεια έχουν εκπονήσει σχέδιο που θα επιτρέπει την είσοδο των οπαδών τους στο «Chase Center» σε ποσοστό 50%, το οποίο μεταφράζεται σε περίπου δέκα χιλιάδες φιλάθλους.

Το εγχείρημα αυτό θα τους κοστίσει ακριβά, αφού σκοπεύουν να υποβάλουν σε τεστ κορωνοϊού (υψηλής ακρίβειας) τον κόσμο, το προσωπικό του γηπέδου και τα μέλη κάθε ομάδας, πριν από κάθε εντός έδρας αγώνα. Το κόστος υπολογίζεται στα τριάντα εκατομμύρια δολάρια, αλλά τα κέρδη από την επιστροφή των οπαδών τους στο γήπεδο θα είναι πολλαπλάσια.

 

Εκτιμάται ότι αν οι φίλαθλοι απουσιάσουν και φέτος από τα γήπεδα τότε η χασούρα για την ομάδα του Golden State, θα αγγίζει τα εξακόσια εκατομμύρια δολάρια! Αλλά ο ιδιοκτήτης των Warriors Joe Lacob, τόνισε ότι το βασικό κίνητρο δεν είναι η αποφυγή της οικονομικής ζημιάς.

«Θέλω να καταλάβει ο κόσμος ότι βασικός σκοπός μας δεν είναι να βγάλουμε περισσότερα χρήματα. Ναι, προσπαθούμε να επαναφέρουμε τους φιλάθλους στα γήπεδα και προσδοκούμε στα έσοδα, αλλά θέλουμε να δημιουργήσουμε μια σταθερά. Προσπαθώ να δείξω στον κόσμο ότι (η επσιτροφή των φιλάθλων) μπορεί να γίνει με ασφάλεια».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top