Mαρτίνς: Τι είπε μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Πόρτο

«Το δεύτερο γκολ είναι άσχημο» ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός

Δείτε στο βίντεο τα highlights του αγώνα Πόρτο-Ολυμπιακός 

Τη νίκη μέσα στο Ντραγκάο δεν κατόρθωσε να πετύχει ο Ολυμπιακός που ηττήθηκε 2-0 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Ήττα για τον Ολυμπιακό με 2-0 από την Πόρτο

Ο προπονητής των ερυθλολεύκων μετά τον αγώνα, μιλώντας στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο youtube, παραδέχτηκε πως έγιναν λάθη τα οποία και πλήρωσαν ακριβά.

«Κάναμε πολλά λάθη. Δεν μπήκαμε καλά στα πρώτα 15 λεπτά. Ένα από τα λάθη μας, μας κόστισε το πρώτο γκολ. Αντιδράσαμε με ευκαιρίες αλλά δεν βάλαμε γκολ. Είχαμε… στριμώξει την Πόρτο αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Δεν ήταν μία θετική βραδιά παρόλο που θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάτι καλύτερο. Σε αυτό το επίπεδο τα λάθη τα πληρώνεις ακριβά» δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Το δεύτερο γκολ είναι άσχημο, αλλά άσχημο είναι γενικότερα πως έχουμε χάσει. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος. Ήρθαμε εδώ πέρα με τη φιλοδοξία ότι μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και βαθμούς. Σήμερα δεν το καταφέραμε, είμαστε απογοητευμένοι από αυτό. Προσπαθήσαμε για κάτι καλύτερο, δεν το καταφέραμε και συγκεντρωνόμαστε τώρα στο επόμενο παιχνίδι μας με τον Απόλλωνα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top