Υπερασπίστηκε άστεγο ο Μοχάμεντ Σαλάχ!

Δείτε πόσα χρήματα του έδωσε

Σαλάχ

O Μοχάμεντ Σαλάχ εκτός από επιθετικός παγκόσμιας κλάσης είναι άνθρωπος με ξεχωριστές ευαισθησίες καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sun", προστατεύεσαι ένα άστεγο άντρα που δεχόταν Bulling από μια ομάδα νεαρών και στη συνέχεια του έδωσε 100 δολάρια.

Συγκεκριμένα ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ, εχοντας αντιληφθεί πως δυο τύποι τα είχαν βάλει με έναν άστεγο, σταμάτησε το αυτοκίνητό του, απομάκρυνε εκείνους που έκαναν bullying λέγοντάς τους πως πρέπει να προσέξουν γιατί μπορεί να βρεθούν κι εκείνοι σε τόσο δύσκολη θέση.

Άσχημα νέα για τον Μάνταλο και την ΑΕΚ


Στη συνέχεια πήγε στο μηχάνημα μετρητών, έβγαλε 100 δολάρια (85 ευρώ) και τα έδωσε στον άστεγο. Ο Ντέιβιντ Κρεγκ, ο οποίος μένει στους δρόμους του Λίβερπουλ τα τελευταία έξι χρόνια συγκινήθηκε από την ευγενική χειρονομία του Σαλάχ και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον:

"Ο Μο (Μοχάμεντ) ήταν τόσο υπέροχος όσο είναι και με τη Λίβερπουλ στο γήπεδο. Ήξερα μόνο ότι δεν είχα παραισθήσεις όταν μου έδωσε τα 100 δολάρια. Τι ολοκληρωμένος θρύλος", είπε ο Κρέγκ και στη συνέχεια πρόσθεσε:

 

"Είδε τι συνέβαινε και τους είπε (στους νεαρούς) κάτι και μετά πήγε στο μηχάνημα μετρητών. Ο Mo είναι ένας πραγματικός ήρωας στα μάτια μου και θέλω να τον ευχαριστήσω".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top