Ο Μουρίνιο διέσυρε την... παλιά του αγάπη!

Η Τότεναμ συνέτριψε την Μάντσεστερ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο βγήκε ραντεβού με την αγαπημένη του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ και την κέρασε φαρμάκι. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο δεύτερο λεπτό με πέναλτι του Φερνάντες, αλλά στη συνέχεια η Τότεναμ έκανε πλάκα στην άμυνα των "μπέμπηδων". Ο Εντομπελέ  ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα, Σον και Κέιν σκόραραν από δύο γκολ και το κοντέρ σταμάτησε στα έξι. 

 

Μουρίνιο: «Αν φοβάστε, μείνετε σπίτι και δείτε... Bundesliga !»


 
Απίστευτη συντριβή της Λίβερπουλ από την Άστον Βίλα

Ίδια γεύση και για την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ που υπέστη απίστευτη ήττα με 7-2 από την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ. 57 χρόνια είχαν οι κόκκινοι να δεχθούν επτά γκολ, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία Γιουνάιντεντ και Λίβερπουλ δέχονται από έξι γκολ και πάνω την ίδια μέρα. πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Γουότκινς που πέτυχε τρία γκολ. 

Πρώτη γκέλα για τη Μπαρτσελόνα 
 

Στο Καμπ Νου η Μπαρτσελόνα γνώρισε την πρώτη βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Σεβίλλη. Ο Ντε Γιονκ άνοιξε το σκορ στο οχτώ ενώ ο Κουτίνιο ισοφάρισε για τους Καταλανούς στο δέκα. 

Ο κορωνοϊός έκρινε στα χαρτιά το ντέρμπι της Γιουβέντους από τη Νάπολι

Στην Ιταλία ο κορωνοϊός έκρινε το αποτέλεσμα του ντέρμπι της Νάπολι με την Γιουβέντους. Οι Ναπολιτάνοι δεν ταξίδεψαν στο Τορίνο καθώς δύο παίκτες τους βρέθηκαν θετικοί στον covid-19 και η  Γιουβέντους  πήρε τη νίκη στα χαρτιά με 3-0. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top