Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι στους ομίλους του Champions League

Αναλυτικά οι όμιλοι

Ολυμπιακός

Όπως είχε προβλέψει ο Πέδρο Μαρτίνς η κληρωτίδα του Champions League έστειλε στον δρόμο του Ολυμπιακού την παλιά του γνώριμη Πόρτο. Οι ερυθρόλευκοι απέφυγαν τα μεγαθήρια του πρώτου γκρουπ, αλλά θα αντιμετωπίσουν τη… διαστημική Μάντσεστερ Σίτι που βγήκε από το δεύτερο. Τελευταία ομάδα του ομίλου είναι η Μαρσέιγ, με τους ερυθρόλευκους να ελπίζουν ότι υπό προϋποθέσεις θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κάτι καλό στη συνέχεια τους Champions League.

Αποκαλύφθηκε η μπάλα του νέου Champions League!

Πρώτη ομάδα που κληρώθηκε στη Γενεύη ήταν η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου που θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης, την Σάλτσμπουργκ και τη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Η κάτοχος του Europa League Σεβίλλη κληρώθηκε στο πέμπτο γκρουπ μαζί με την Τσέλσι, την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στα play-offs Κράσνονταρ και την γαλλική Ρεν.

Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ από τους ομίλους του Champions League

Στο έβδομο γκρουπ θα συναντηθούν οι super star του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, με τις φανέλες της Μπαρτσελόνα και τις Γιουβέντους. Οι άτυχες της κλήρωσης ήταν η Διναμό Κιέβου και η Φερεντσβάρος που έπεσαν πάνω στους Καταλανούς και τη Τορινέζους.

Οι κορυφαίοι της χρονιάς

Τερματοφύλακας της χρονιάς αναδείχθηκε ο Μάνουελ Νόιερ, ενώ καλύτερος αμυντικός ανακηρύχθηκε ο Γιόσουα Κίμιχ, αμφότεροι παίκτες της πρωταθλήτριας Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου. Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε της Μάντσεστερ Σίτι πήρε τον τίτλο του κορυφαίου μέσου, ενώ κορυφαίος επιθετικός ήταν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που έκανε τρία τα βραβεία των Βαυαρών.

Αναλυτικά οι όμιλοι

1ος όμιλος: Μπάγερν Μονάχου, Ατλέτικο Μαδρίτης, Σάλτσμουργκ και Λοκομοτίβ Μόσχας.

2ος όμιλος: Ρεάλ Μαδρίτης, Σαχτάρ, Ιντερ και Γκλάντμπαχ.

3ος όμιλος: Πόρτο, Μάντσεστερ Σίτι, Ολυμπιακός και Μαρσέιγ.

4ος όμιλος: Λίβερπουλ, Αγιαξ, Αταλάντα, Μίντιλαντ.

5ος όμιλος: Σεβίλλη, Τσέλσι, Κράσνονταρ, Ρεν.

6ος όμιλος: Ζενίτ, Ντόρτμουντ, Λάτσιο, Μπριζ.

7ος όμιλος: Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα, Δυναμό Κιέβου, Φερεντσβάρος.

8ος όμιλος: Παρί σαν Ζερμέν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λειψία, Μπασαλσεχίρ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top