Στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο Ολυμπιακός

Ο Φαμπιάνο κράτησε το «μηδέν»

Δείτε στο βίντεο τα HIGHLIGHTS του αγώνα Ολυμπιακός-Ομόνοια 

 

Η δουλειά έγινε για τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ. Μπορεί η  ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να μην έβγαλε… μάτια με την απόδοση της, την οποία όμως ανέβασε κατακόρυφα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο στόχος επετεύχθη. Το ισόπαλο χωρίς γκολ αποτέλεσμα κράτησε τους ερυθρόλευκους για ακόμα μια φορά αήττητους σε προκριματική φάση (18η συνεχόμενη) και τους έστειλε για 20η φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί που θα «κολυμπήσουν» στο… χρυσάφι.

Οι πρωταθλητές θα μπουν στην επόμενη φάση ως η 19η ομάδα από τις 32 στο 10ετές ranking, κάτι που σημαίνει ότι θα βάλουν στο ταμείο τους 32.137.000 ευρώ! (15.250.000 για την είσοδο στους ομίλους, 15.512.000 από το 10ετές ranking και 1.375.000 από το market pool).

Ολυμπιακός: Το τρέιλερ της ταινίας για τον τίτλο

Ο Φαμπιάνο κράτησε το μηδέν!

Ο Ολυμπιακός ήταν για άλλη μια φορά ανώτερος από τους Κύπριους. Κατέγραψε 29 τελικές εκ των οποίων οι δώδεκα ήταν εντός εστίας, με κορυφαία το πλασέ του Μασούρα στο 82’ και ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν σκόραρε ήταν γιατί είχε απέναντι του έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα όπως είναι ο Φαμπιάνο.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο - Λέγιακς, Λούφτνερ, Λανγκ, Χουμπότσαν - Τζιωνής (84' Σένε), Βίτορ Γκόμες, Κούσουλος - Μποτεάκ, Ντούρις (70' Κακουλής), Παπουλής (70' Ασάντε).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, (90'+2' Καφού) Ραντζέλοβιτς (75' Μασούρας), Βαλμπουενά (90'+2' Φορτούνης), Ελ Αραμπί.

Απαλλάχθηκαν Ολυμπιακός και Ατρόμητος για τις κατηγορίες περί χειραγώγησης

Σκόρερ: -

Κίτρινες: 66' Μποτεάκ, 76' Κούσουλος, 80' Χουμπότσαν - 46' Μπα, 56' Χολέμπας, 85' Ραφίνια, 89' Μπουχαλάκης

Κόκκινη: -

Διαιτητής: Antonio Mateu Lahoz (Ισπανία)

Βοηθοί: Pau Cebrián Devís, Roberto del Palomar (Ισπανία)

4ος: José Luis Munuera Montero (Ισπανία)

Διαιτητής VAR: Alejandro Hernández (Ισπανία)

Διαιτητής AVAR: Ricardo de Burgos Bengoechea (Ισπανία)

Οι ερυθρόλευκοι στρέφουν πλέον την προσοχή τους στην κλήρωση της φάσης των ομίλων που θα γίνει την Πέμπτη (1/10), ενώ η πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 20 και 21 Οκτωβρίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top