Ηττημένος, αλλά όχι χαμένος ο ΠΑΟΚ

Έχασε 2 - 1 από την Κρασνοντάρ και περιμένει τη ρεβάνς στην Τούμπα

ΠΑΟΚ - Κρασνοντάρ

Βρέθηκε μπροστά στο σκορ με εξαιρετικό πλασέ του Πέλκα στο 32’, μετά από ασίστ του Ζίβκοβιτς. Εχασε πέναλτι με τον ίδιο παίκτη μόλις στο έκτο λεπτό και είχε δοκάρι με τον Ελ Καντουρί. Ο ΠΑΟΚ δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Κράσνονταρ, αλλά οι Ρώσοι κατάφεραν να πάρουν τελικά τη νίκη με ανατροπή του σκορ και μαζί το προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Ο δικέφαλος γυρίζει στη Θεσσαλονίκη με το μπόνους του εκτός έδρας γκολ και έδειξε ότι έχει την ποιότητα που απαιτείται για να ξεπέρασει το εμπόδιο των Ρώσων, που είναι πάντως πάρα πολύ επικίνδυνοι από τη μέση και μπροστά. Εχουν μεσοεπιθετικούς με μεγάλο ταλέντο, όπως ο Γάλλος Ρεμί Καμπελά ο οποίος κέρδισε το πέναλτι της ισοφάρισης στο 39’ και πέτυχε το γκολ της νίκης στο 70’, το οποίο όμως θα πρέπει να πιστωθεί στον Μπέργκ που έκανε την ασίστ.

Την πίστη του ότι ο δικέφαλος του βορρά μπορεί να πάρει την πρόκριση στη ρεβάνς που θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου στην Τούμπα εξέφρασε ο Αμπέλ Φερέιρα.

Για τις δύσκολες στιγμές του αγώνα για τον ΠΑΟΚ, είπε: «Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Είχαμε όντως δύο άσχημες στιγμές σε ένα ματς που ήταν ισορροπημένο. Ο αντίπαλος σκόραρε με πέναλτι και με πολύ καλή ατομική ενέργεια από τον μπακ τους στην πλάτη της άμυνάς μας. Δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες μας όμως τα πάντα παραμένουν ανοιχτά. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και ότι θα περάσουμε».

Για το αν τον στεναχωρεί η βραδιά αυτή, απάντησε: «Όχι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Υποφέραμε και δυσκολευτήκαμε σήμερα. Είδαμε τους αντίπαλους να πηγαίνουν στο ένας εναντίον ενός. Όμως και εμείς είχαμε τις ευκαιρίες μας. Στο επόμενο ματς πιστεύουμε πως θα κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας. Νομίζω ότι κάναμε ένα καλό ματς. Δεν μπήκανε τα γκολ που θέλαμε αλλά είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες».

Αισιόδοξος για τη ρεβάνς δήλωσε ο Δημήτρης Πέλκας: «Σε αυτά τα διπλά παιχνίδια πρέπει να παίζεις με μυαλό, να μην κάνεις λάθος. Το σκορ μας αδικεί. Να το γυρίσουμε στην Τούμπα. Πάμε να κάνουμε κάτι που δεν έχει ξαναπετύχει ποτέ η ομάδα (σ. είσοδος στους ομίλους του Champions League). Να τα δώσουμε όλα για να περάσουμε».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top