Aπό άλλον πλανήτη ο Λούκα Ντόνσιτς

Οι Μάβερικς γύρισαν από το -7 στο φινάλε

Ο παλιός Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ωραίος, αλλά ο νέος Λούκα Ντόνσιτς δεν ήταν απλώς αλλιώς, αλλά από άλλο πλανήτη. Ο Σλοβένος σούπερ σταρ σημείωσε ένα εντυπωσιακό τριπλ ντάμπλ με 36 πόντους, 14 ριμπάουντ και 19 ασίστ και έκανε τον Greek Freak να του βγάλει το καπέλο.

«Είναι μεγάλος παίκτης, κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους. Είναι ταλαντούχος, πραγματικά ταλαντούχος. Ενας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες που έχω αντιμετωπίσει» δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. 

Ο Γιάννης που θεωρείται φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του MVP, έχοντας αντιπάλους τον Λεμπρόν Τζέιμς και τον Τζέιμς Χάρντεν έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να οδηγήσει τους Μπακς στη νίκη. Πέτυχε 34 πόντους και μάζεψε 13 ριμπάουντ αλλά στο φινάλε υποκλίθηκε στον Ντόνσιτς που διακίως είναι υποψήφιος για τον τίτλο του πιο βελτιωμένου παίκτη.

Αντετοκούνμπο: «Χρησιμοποιήστε το χαμόγελό σας για να αλλάξετε τον κόσμο»

«Ο Γιάννης είναι MVP. Ενας φοβερός παίκτης. Είναι σχεδόν αδύνατο να τον σταμταήσεις!»  ανέφερε ο Λούκα Ντόνσιτς.

Οι Μάβερικς γύρισαν από το -7 στο φινάλε. Πήγαν το ματς στην παράταση, αφού ο Γιάννης έχασε την τελευταία προσπάθεια για τα ελάφια κι εκεί δεν... χαρίστηκαν επικρατώντας με 136-132.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου εδώ 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top