Γιάννης Σαμαράς: Ο ΟΦΗ βάζει ψηλά τον πήχη!

Τι είπε για πιθανές νέες αποχωρήσεις και για τους Σεμέντο-Μεγιάδο

Γιάννης Σαμαράς

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρωτάθλημα  αφού κατάφερε να κερδίσει το εισιτήριο για τον β' προκριματικό γύρο του  Europa League  και ο  διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ, Γιάννης Σαμαράς, ένας από τους πρωτεργάτες του πρότζεκτ που εφαρμόζεται στην ομάδα του Ηρακλείου έκανε τον απολογισμό της σεζόν Παράλληλα έδωσε το στίγμα  την επόμενη χρονιά, παραχωρώντας διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου.

 

Για τον απολογισμό των όσων έχουν γίνει έως τώρα

 «Ξέραμε το δρόμο, ξέραμε πώς να δουλέψουμε την κάθε μέρα και ξέραμε ότι κάποια στιγμή η ομάδα θα πάει εκεί που θέλαμε. Κάθε μέρα δουλειά, ξέρουμε το δρόμο, πάντα ψάχνουμε το καλύτερο, θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι. Ο ΟΦΗ είναι σε μικρή αγορά, το ελληνικό πρωτάθλημα είναι μικρή αγορά και θέλουμε να το μεγαλώσουμε όλο αυτό. Στόχος μας είναι κάθε χρόνο να έχουμε το ίδιο ύφος και ήθος, να είμαστε μία πεντακάθαρη ομάδα. Θέλουμε να μας αναγνωρίζουν.

Θέλουμε να μεγαλώνουμε κάθε χρόνο. Αυτό είναι το DNA του ΟΦΗ.

Πρεσβεύουμε τον ΟΦΗ και για να το κάνεις αυτό πρέπει να είσαι ψηλά. Εμείς προσπαθούμε το καλύτερο.
Οι ομάδες δεν χτίζονται με λεφτά. Παίρνουν χρόνια όλα αυτά. Το θέμα είναι να εντοπίζουμε αυτά που θέλουμε να βελτιώσουμε και να γινόμαστε ολοένα καλύτερα.  Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι να φτάσουμε τους πρώτους!»

Για πιθανές νέες αποχωρήσεις και για τους Σεμέντο-Μεγιάδο

«Αν κάποιος φύγει εμείς έχουμε σχέδιο και θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Το θέμα είναι να βρίσκουμε τους ποιοτικούς παίκτες για την επόμενη μέρα, το επόμενο βήμα.Αν ο Μεγιάδο ή ο Σεμέντο μείνουν, αυτό θα φανεί τις επόμενες εβδομάδες. Εμείς έχουμε σχέδιο είτε με τα παιδιά είτε χωρίς τα παιδιά

Για τον Σίμο

 «Τον Γιώργο τον γνωρίζω πολλά χρόνια. Γνώριζα πώς διαχειρίζεται καταστάσεις, γνώριζα το ήθος του. Είμαστε υπερήφανοι που τον έχουμε στον ΟΦΗ. Το ήθος του το έχουν δει σε όλη την Ελλάδα και μας πρεσβεύει και κάνει υπερήφανους όλους τους φίλους της ομάδας που έχουμε έναν τέτοιο άνθρωπο.»

Για το μπάτζετ

«Ο οικονομικός σχεδιασμός υπάρχει από την πρώτη μέρα, ξέραμε πώς θα κινηθούμε για τα επόμενα χρόνια. Ο σχεδιασμός ήταν έτοιμος.  Είμαστε πολύ καλά, σίγουρα δύσκολα, αλλά πολύ καλά. Βάσει του πλάνου που έχουμε ορίσει είμαστε πολύ καλά. Σίγουρα υπάρχει μία πτωτική τάση σε όλους τους τομείς λόγω της όλης κατάστασης ελέω κορωνοϊού, αλλά εμείς κρατάμε το πλάνο μας»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top