ΕΠΟ: «Ο Αρης να στρέψει τις απειλές σε όσους προκάλεσαν την κατάσταση»

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση

ΕΠΟ

Η ΕΠΟ δεν άφησε αναπάντητες τις κατηγορίες του ΑΡΗ, που ρίχνει στην ομοσπονδία την ευθύνη για τον ban που του επέβαλε η FIFA. Να στρέψουν τις απειλές τους σε όσους προκάλεσαν τη σημερινή τους κατάσταση και όχι " κατά εκείνων που προσπαθούν να συνεισφέρουν με ρεαλιστικές λύσεις" ήταν η απάντηση της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ
 

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η συστηματική προσπάθεια κατασυκοφάντησης της Ε.Π.Ο., που συντονισμένα και σε καθημερινή βάση επιχειρείται το τελευταίο διάστημα από συγκεκριμένα κέντρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν αποτελεί παρά… προφάσεις εν αμαρτίαις.
 
Η διοίκηση της Ε.Π.Ο. πολιτεύεται με βάση την τήρηση των κανονισμών του Παιχνιδιού και την προστασία των συμφερόντων των Ελληνικών Συλλόγων, έχοντας ως προτεραιότητα τη διαφάνεια και την ισονομία, κατόπιν τούτου δε, προφανώς και απορρίπτει κάθε ισχυρισμό περί «αστοχιών και λανθασμένων χειρισμών», καθώς επίσης και περί οποιασδήποτε «αμέλειας» ή «δόλου» διοικούντων και στελεχών της στη συνολική διαχείριση του θέματος που προέκυψε με την Π.Α.Ε. Άρης.
 
Τούτων δοθέντων, οι όποιες απειλές θα πρέπει να απευθύνονται σε όσους προκάλεσαν, με τους χειρισμούς τους, τη σημερινή κατάσταση στη λαοφιλή Π.Α.Ε. και όχι κατά εκείνων που προσπαθούν να συνεισφέρουν με ρεαλιστικές λύσεις".
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top