ΕΠΟ: Καταψήφισε τον απολογισμό ο Ολυμπιακός

Στο σύνολο είχαμε 55 ναι, 6 όχι και 1 λευκό

Ολυμπιακός ΕΠΟ

Ο Ολυμπιακός ψήφισε κατά της έγκρισης του διοικητικού απολογισμού της ΕΠΟ. Ο εκπρόσωπος των Πειραιωτών, Κώστας Καραπαπάς, αναφέρθηκε σε συγκεκριμένους χειρισμούς σε υποθέσεις που αφορούν ομάδες και φακέλους που διαρρέονται από ορισμένους.

Αρνητικά στον διοικητικό απολογισμό της Ομοσπονδίας ψήφισαν επίσης οι ΕΠΣ Ηλείας, Ηρακλείου, Λασιθίου, Πειραιά, Ρεθύμνου και Χανίων. Παρών ψήφισαν οι Ενώσεις Κέρκυρας, Κεφαλονιάς, Λακωνίας και Ρεθύμνου, ενώ απολογισμός πέρασε με 53 ψήφους υπέρ, 6 όχι και 4 παρόντες.

Ποδοσφαιριστής πάει από τον ΠΑΣ Γιάννενα στον Ολυμπιακό

 

Σχετικά με την έγκριση οικονομικού απολογισμού ο Ολυμπιακός και ορισμένες Ενώσεις ψήφισαν αρνητικά. Απόντες από την διαδικασία ήταν οι ΟΦΗ, Άρης αλλά και οι Αστέρας, ΑΕΛ, Παναιτωλικός, Βόλος και Πανιώνιος.

Από τις Ενώσεις η Ηλεία ψήφισε όχι για συγκεκριμένους κωδικούς, όχι στον προϋπολογισμό και στα άλλα παρών. Το Ηράκλειο όχι για συγκεκριμένους κωδικούς, η Κεφαλονιά παρών, η Λακωνία ναι αλλά όχι στις αμοιβές της ΚΕΔ και ενώ όχι έδωσαν το Λασίθι, ο Πειραιάς και τα Χανιά. Στο σύνολο είχαμε: 55 ναι, 6 όχι και 1 παρών.

Επί του προϋπολογισμού τώρα στο σύνολο είχαμε: 55 ναι, έξι όχι και ένα λευκό.

Οι ψήφοι που δεν ήταν θετικοί ήταν: Αστέρας απών, Ατρόμητος λευκό, Ολυμπιακός όχι, Ηλεία όχι, Ηράκλειο όχι, Λακωνία όχι ως προς στις δαπάνες της ΚΕΔ μόνο, Λασίθι όχι, Πειραιάς όχι και όχι και από τα Χανιά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top