Σωκράτης Παπασταθόπουλος: «Αντίδοτο» στην ήττα  από τον Ολυμπιακό

«Δεν είμαι παίκτης που κάθεται στο συμβόλαιο»

Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος άνοιξε το σκορ στη νίκη-πρόκριση με την Πόρτσμουθ στο κύπελο και μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε ότι το εισιτήριο στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ήταν βάλσαμο μετά τον  αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στο Europa league. Παράλληλα ο Έλληνας άσος μίλησε για το μέλλον του στην Άρσεναλ.

Η παρακάμερα του "ερυθρόλευκου" θριάμβου!

«Είναι σημαντικό που κερδίσαμε γιατί αυτό που έγινε στο Europa ήταν πολύ κακό για μας και ιδιαίτερα για μένα. Αυτό το ματς ήταν πολύ σημαντικό για μένα και ήμουν πολύ απογοητευμένος μετά την ήττα. Όταν έχεις κερδίσει το πρώτο παιχνίδι, περιμένεις ότι έχεις πάρει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο. Όμως ο Ολυμπιακός επαιξε πολύ καλά και κέρδισε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, δώσαμε καλή απάντηση σήμερα (σ.σ.: χθες), τώρα πρέπει να πιέσουμε και στο πρωτάθλημα», είπε στο football.london ο Sokratis, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το 2021 στο Emirates, όπως τόνισε όμως, θα παραμείνει στους «κανονιέρηδες» μόνο αν έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή.

 

«Έχω άλλον έναν χρόνο αλλά ποτέ δεν ''κάθομαι'' στο συμβόλαιο μου. Δεν με ενδιαφέρει, αν δεν είμαι ευτυχισμένος, δεν παίζω αρκετά, ή αν δεν με συμπαθεί ο προπονητής, δεν με νοιάζει το συμβόλαιο. Για μένα τα λεφτά δεν είναι σημαντικά, το σημαντικό είναι να νιώθω καλά και η ομάδα να είναι ικανοποιημένη μαζί μου. Αν όχι, παίρνω δρόμο και τελειώνω. Θέλω κάθε μέρα να είμαι ικανοποιημένος, να βοηθάω την ομαδα και στο τέλος θα δούμε, αλλά αυτό που λέω είναι ότι δεν είμαι παίκτης που ''κάθεται'' στο συμβόλαιο, δεν το χρειάζομαι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top