Ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος της Super League

Ποια ματς θα διεξαχθούν σήμερα Κυριακή (01/03)

Αγώνες Super League

Ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League με τα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής, τα οποία θα διεξαχθούν σήμερα την ίδια  ώρα (1/3, 19:00). Η μοναδική εκκρεμότητα που υπάρχει είναι ποια θα είναι η ομάδα που θα τερματίσει στην έκτη θέση της βαθμολογίας, συμμετέχοντας στα Play Off. Οι τέσσερις που διεκδικούν το «χρυσό» εισιτήριο, είναι οι ΟΦΗ, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος και Ξάνθη.

Ο ΟΦΗ κρατάει την τύχη του στα χέρια του καθώς φιλοξενεί τη Λαμία στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Δύσκολο έργο έχει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Ατρόμητος, ακόμη πιο δύσκολο η Ξάνθη που υποδέχεται τον ΠΑΟΚ ενώ ο Αστέρας Τρίπολης παίζει με τη Λάρισα στο «AEL FC Arena». Κατά τα άλλα, με νέο προπονητή τον Λεωνίδα Βόκολο στον πάγκο του ο Πανιώνιος φιλοξενεί την ΑΕΚ, με υπηρεσιακό τεχνικό τον Στέφανο Ξηροφώτου ο Βόλος κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός, μετά την επική πρόκριση επί της Άρσεναλ στους «16» του Europa League περιμένει τον Παναιτωλικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θέλοντας να υπερασπιστεί το +5 από τον ΠΑΟΚ πριν την έναρξη των Play Off αλλά και λίγες ημέρες πριν τις πρώτες αναμετρήσεις για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της Super League:
Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

19:00 AEL FC Arena, Λάρισα - Αστέρας Τρίπολης (NS24)
19:00 Ξάνθη Arena, Ξάνθη - ΠΑΟΚ (ΕΡΤ)
19:00 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης - Ατρόμητος (NS4)
19:00 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ - Λαμία (NS5)
19:00 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός - Παναιτωλικός (NS1)
19:00 Ολυμπιακό Στάδιο, Παναθηναϊκός - ΝΠΣ Βόλος (NS3)
19:00 Γήπεδο Πανιωνίου ΓΣΣ, Πανιώνιος - ΑΕΚ (NS2)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top