O Έλληνας φίλος του Κόμπι Μπράιαντ στο Star

Μίλησε για τις αγαπημένες συνήθειες του θρύλου του ΝΒΑ

Ο Έλληνας φίλος του Κόμπι Μπράιαντ ανοίγει την καρδιά του στο Star. Ο Πέτρος Μπενέκος, που ζει στο Los Angeles, μίλησε εκ βαθέων στον Γιώργο Σατσίδη για τη στενή σχέση του με τον σούπερ-σταρ των Λέικερς.

Βανέσα Μπράιαντ: Τα συγκλονιστικά λόγια για τον θάνατο της κόρης της

«Ο Κόμπι είχε τρομερή δύναμη. Ήτανε πανέξυπνος, δυνατός .. κι αυτό το είχε πάρει από τους αρχαίους Έλληνες. Ήθελε τα παιδιά του να μάθουν, διότι η μάθηση είναι δύναμη» δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ αποκάλυψε και τα αγαπημένα φαγητά του Κόμπι.

Ellen DeGeneres: Ξέσπασε σε κλάματα για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ

«Του άρεσε πάρα πολύ γιατί στη σπανακόπιτα ανοίγουμε το φύλλο, εγώ είμαι από τα Γιάννενα η καταγωγή μου οπότε ανοίγουμε το φύλλο παραδοσιακά. Έχει έρθει δυο φορές πίσω στην κουζίνα με τους μαγείρους στο μαγαζί, να μιλήσει να δει πως γίνονται οι κεφτέδες και η σπανακόπιτα. Επίσης του άρεσαν πολύ και τα παϊδάκια.. Μιλούσαμε για να έρθει και με την οικογένεια, όχι αυτό το καλοκαίρι, το επόμενο, για διακοπές στην Ελλάδα, παρέα».

Ο Πέτρος Μπενέκος κράτησε  περήφανος τη φανέλα με το 24 και την υπογραφή του Κόμπι Μπράιαντ. Έχει μια πιο επιτυχημένες αλυσίδες εστιατορίων στην Αμερική και ο Κόμπι πήγαινε εκεί συχνά με τη σύζυγό του, Βανέσα.

«Την γυναίκα του την έχω γνωρίσει. Πολύ αξιπρεπής. Στάθηκε δίπλα του όλα τα χρόνια .Είχε πολύ καλή οικογενειακή ζωή ο Κόμπι. Ήταν καλός οικογενειάρχης..» δήλωσε ο επιχειρηματίας. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top