PlayerDex: Το καινοτόμο app που αλλάζει τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο

Σχεδιάζει τις «Ομάδες του Αύριο» - Πώς λειτουργεί

Νέα δεδομένα φέρνει στον χώρο του ποδοσφαίρου το PlayerDex, αποτελώντας μία νέα αθλητική εμπειρία για όλη την ακαδημία. 

Μέσω ενός καινοτόμου τρόπου οργάνωσης, επικοινωνίας και ανάπτυξης ακαδημιών, προπονητές, παίκτες, γονείς συνυπάρχουν και αλληλεπιδρούν αρμονικά.

Τι συμβαίνει στο μικροσύμπαν του PlayerDex:

  • Η ακαδημία έχει το δικό της ψηφιακό γραφείο στο www.academy.playerdex.app από όπου μπορεί να διαχειρίζεται την καθημερινότητά και τα μέλη της πιο εύκολα από ποτέ.
  • Οι προπονητές αποφορτίζονται από καθημερινά διαχειριστικά βάρη, με τη βοήθεια του app, ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν στη βελτίωση της ομάδας και στην εξέλιξη των παικτών τους.
  • Οι παίκτες χτίζουν το ποδοσφαιρικό τους προφίλ στο app, ενώ παράλληλα ανακαλύπτουν και εξελίσσουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες με τη βοήθεια του προπονητή τους.
  • Οι γονείς έχουν το δικό τους εποπτικό προφίλ και ενημερώνονται για τα νέα της ομάδας και την πρόοδο των παιδιών τους απευθείας στο κινητό τους μέσω του app.

Πώς το PlayerDex σχεδιάζει τις «Ομάδες του Αύριο»

Κεντρική αποστολή του είναι να αναβαθμίσει τα πρότυπα της αθλητικής εκπαίδευσης, να εμπνεύσει και να αναδείξει μια νέα γενιά ποδοσφαιριστών. Στο πλαίσιο αυτό, οι ακαδημίες του PlayerDex απολαμβάνουν:

  • Υψηλής ποιότητας προπονητικό υλικό με βάση τα διεθνή πρότυπα της UEFA και της FIFA.
  • Επιστημονικά άρθρα από ειδικευμένους ιατρούς, ψυχολόγους και διατροφολόγους.
  • Οργανωτικές κατευθύνσεις και υποστήριξη ως προς το πλάνο λειτουργίας και τους κανονισμούς-διαδικασίες που τηρούν.
  • Αποκλειστικές προσφορές και μοναδικά προνόμια για όλα τα μέλη τους.

Τι είναι το PlayerDex και πώς ξεκίνησε

Η αρχή έγινε από μία απλή ιδέα. Να έρθει το Football Manager στον κόσμο των πραγματικών ομάδων, αξιοποιώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας αλλά και την ενσωμάτωσή της στο χώρο του ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια. 

Στόχος ήταν η ιδέα να προσαρμοστεί στα σημερινά δεδομένα και να εκσυγχρονιστεί, ώστε να διευκολυνθεί η λειτουργία των ποδοσφαιρικών ακαδημιών. 

Σύντομα αποδείχτηκε όμως ότι η δημιουργία μιας πλατφόρμας βασισμένης αποκλειστικά στις ανάγκες των ακαδημιών και των προπονητών τους δεν ήταν αρκετή.

Η πραγματική καινοτομία ήταν το PlayerDex να εστιάσει στους ίδιους τους παίκτες. Έτσι, ο σχεδιασμός της πλατφόρμας επικεντρώθηκε στη καταγραφή των επιτευγμάτων τους ως οδηγό για το παρόν αλλά και ως πολύτιμο εφόδιο για το μέλλον. 

Ύστερα από πολλούς μήνες σκληρής δουλειάς και συνεχούς επικοινωνίας με ανθρώπους του ποδοσφαίρου, δημιουργήθηκε ένα έξυπνο, διαδραστικό και σύγχρονο app που αντανακλά τις πραγματικές ανάγκες των σημερινών ακαδημιών, το PlayerDex. 

Στόχος του ένα και μόνο πράγμα. Να οδηγήσει τις ομάδες στο αύριο! Το ποδόσφαιρο είναι έτοιμο. Εσύ?

Βρες το PlayerDex στα social media:

Facebook

Instagram

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top