«Λίφτινγκ» Μάρτινς στον Ολυμπιακό

Ποιοι θα πάρουν θέσεις στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου;

Πέδρο Μάρτινς

Σε λίφτινγκ της ενδεκάδας του Ολυμπιακού αναμένεται να προχωρήσει ο Πέδρο Μαρτίνς στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τη Λαμία την Τρίτη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να δώσει ανάσες σε ορισμένους παίκτες της ομάδας του, εν όψει της δύσκολης συνέχεια της εφετινής σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, θέσεις στο βασικό σχήμα αναμένεται να πάρουν οι Αλέν, Καμαρά, Γκασπάρ και Λοβέρα. Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν επίσης οι Μορ και Καφού, ώστε να μπουν γρήγορα στο κλίμα της ομάδας. Για το συγκεκριμένο ματς δεν υπολογίζονται οι Μπρούνο και Χριστοδουλόπουλος.

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται να αποφασίσει για τη λίστα που θα δηλώσει για το Europa League. Ο Μαρτίνς έχει δικαίωμα για τρεις αλλαγές, συγκριτικά με το ρόστερ που είχε δηλώσει για τους ομίλους του Champions League και από το οποίο ήδη λείπουν οι Ποντένσε, Μπενζιά, Γκερέρο και Μεριά, οι οποίοι αποχώρησαν από το λιμάνι. Σίγουρα εντός λίστα θα βρίσκεται ο Σουντανί, ενώ μια θέση φέρονται να διεκδικούν επίσης οι Φορτούνης  Χριστοδουλόπουλος, Χασάν, Καφου, Μορ και Μπρούνο, με τον πρώτο να έχει τις περισσότερες πιθανότητες.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top