Κινδυνεύει με καμπάνα ο Ολυμπιακός  

Οι «ερυθρόλευκοι», έχουν μπροστά τους δύο εκτός έδρας παιχνίδια

ολυμπιακός

Με βαριά τιμωρία απειλείται  ο Ολυμπιακός για τα επεισόδιά που έγιναν κατά στην άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ, ανάμεσα σε οπαδούς των γηπεδούχων και  δυνάμεων της  αστυνομίας, ενώ τραυματίστηκε  ένας αστυνομικός που μεταφέρθηκε στο 401,

Συγκεκριμένα το άρθρο 15, παράγραφος 4β. του Πειθαρχικού Κώδικα, αναφέρει: «εάν η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή τα επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου, κατά τα ανωτέρω, συνδέονται είτε με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας, είτε με βιαιοπραγίες κατά προσώπων, χρηματική ποινή 50.000 έως 250.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές από δύο έως 4 αγωνιστικές». Αν τελικά ο Ολυμπιακός  τιμωρηθεί με κεκλεισμένων των θυρών (ακομη και με δυο αγωνιστικές)  τότε θα παίξει την δεύτερη εξ αυτών απέναντι στον Παναθηναϊκό!

Οι «ερυθρόλευκοι», έχουν μπροστά τους δύο εκτός έδρας παιχνίδια στη σειρά με Παναιτωλικό και Αστέρα, στη συνέχεια φιλοξενούν την ΑΕΛ (στο πρώτο κεκλεισμένων θυρών αν τιμωρηθούν), πηγαίνουν στο Βόλο και στη αμέσως μετά αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι «αιωνίων» στο Καραϊσκάκη, που θα είναι το δεύτερο κεκλεισμένων των θυρών εφόσον έχουν τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top