(Χ)αμένοι και οι δυο - ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-2 σε ενα πραγματικό ντέρμπι

Έμειναν πίσω στη βαθμολογία της Super League

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ φεύγει ικανοποιημένη απο το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, αφου περασε ενα εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο οπου ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να εχει «καθαρίσει» το ματς.

Μετά το γρήγορο 0-1 με γκολ του Σβιντερσκι, ο Πρωταθλητής Ελλάδας σπατάλησε σωρεία ευκαιριών που δημιούργησε και το χαμένο πέναλτι του Μπισερσβάρ.

Στο δεύτερος μέρος το ματς ηταν πραγματικό ντέρμπι. Ο Νίκος Κωστένογλου ρίσκαρε και με δύο αλλαγές άλλαξε την εικόνα της αναμέτρησης με την ΑΕΚ να ισοφαρίζει στο 51 με γκολ του Τσιγκρινσκι.

Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση. Στο 57’ αντεπίθεση-φωτιά και κάθετη πάσα του Λήμνου στον Σβιντέρσκι ο οποίος σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, κάνοντας το 1-2. Στο 67' ο Μάνταλος σκόραρε για την Ένωση μετά από καρφωτή κεφαλιά του Γιακουμάκη και τρομερή απόκρουση του Ζιφκοβιτς. Ο Ελβετός διαιτητής του αγώνα όμως ακύρωσε το γκολ, μετά από την εξέταση του VAR (Video Replay Assstant Referee), αφού ο σκόρερ της ΑΕΚ ξεκίνησε από θέση οφσάιντ.

Όμως στο 71’ ο Ντέλεβιτς, σε μια απο τις πρώτες του συμμετοχές με την ΑΕΚ, κατάφερε να πετύχει το γκολ με το οποίο διαμόρφωσε το 2-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μιας συγκλονιστικής αναμέτρησης.

Πλέον, μετά την ολοκλήρωση της 5ης Αγωνιστικής οι δυο ομάδες έμειναν πίσω στο βαθμολογικό πίνακα της Super League, αφού στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Μιχάλης Λαγάνης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top