Αντετοκούνμπο: Πρωτάθλημα στο ΝΒΑ… και χωρίς τρίποντο!

Φέτος ο Greek Freak στοχεύει στην κορυφή

Ο Γιάννης Αντετοκουνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μπακς μετρούν αντίστροφα για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν και ο Έλληνας «σουπερ σταρ» έδωσε το σύνθημα, μιλώντας  στο κανάλι των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Greek Freak ξεκαθάρισε  ότι στόχος αποτελεί το πρωτάθλημα, το οποίο μπορεί να κατακτήσει η ομάδα του και χωρίς εκείνος να έχει το τρίποντο στο ρεπερτόριό του. 

«Ο λόγος που κέρδισα το βραβείο του MVP είναι ότι κερδίσαμε 60 παιχνίδια και άλλαξε η νοοτροπία της ομάδας. Επίσης υπάρχουν πολλοί που λένε ότι αν ο Γιάννης δεν έχει τρίποντο δεν θα γίνει ποτέ ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος. Κέρδισα το βραβείο του MVP. Χωρίς τρίποντα. Έτσι;», είπε ο Έλληνας άσος.

«Μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και χωρίς να σουτάρω τρίποντα. Όμως θέλω να έχω και το τρίποντο. Φέτος είχα βελτιωθεί και όσο περνούσε η σεζόν σούταρα και καλύτερα. Έτσι γίνεται πιο εύκολο το παιχνίδι μου και ταυτόχρονα κάνω πιο εύκολο το παιχνίδι των συμπαικτών μου. Γιατί να μην κερδίσω πάλι το βραβείο του MVP; Πάντα είναι στόχος. Αν παίξουμε και πάλι καλό μπάσκετ και κερδίζουμε παιχνίδια μπορεί να συμβεί ξανά», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top