Παγκόσμιο Κύπελλο Κίνας: Η Εθνική Ελλάδας νίκησε 85-60 το Μαυροβούνιο

Επιβλητική η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Επιβλητική πρεμιέρα για την εθνική ομάδα στο παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας. Ο Γιάννης Αντετονκούμπο και η παρέα του με συνοπτικές διαδικασίες συνέτριψαν 85-60 το Μαυροβούνιο και απέδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται στα φαβορί για διάκριση στο τουρνουά.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο, ήταν ο σούπερ σταρ του παγκοσμίου κυπέλλου της Κίνας. Ο ηγέτης της εθνικής Ελλάδος μέσα και έξω από το γήπεδο.

Φωτογραφίες, μπλούζες, αυτοσχέδια πλακάτ. Όλα για τον Γιάννη. Κινέζοι και Έλληνες αποθεώνουν τον Greek Freak.  Τον MVP του ΝΒΑ. Τον δικό μας Γιάννη. 

Γαλάζια καταιγίδα

Ο Γιάννης Αντετονκούμπο ειναι απόλυτος κυρίαρχος των... αιθέρων...

Τα αγόρια που έγιναν…άντρες 

Νικηφόρα πρεμιέρα από μια Εθνική ομάδα που αποτελείται από αγόρια που ανδρώθηκαν μέσα από τις δυσκολίες της ζωής, που δεν λύγισαν στις αντιξοότητες. 

Οι δυσκολίες επιβίωσης που πέρασε ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετονκούμπο και δεν ξέχασαν σήμερα που χιλιάδες άνθρωποι τους αποθέωναν από τις εξέδρες του γηπέδου, αλλά  και απώλειες αγαπημένων προσώπων που βίωσαν ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Κωστας Σλούκας.

 «Θα αντάλλασσα οποιοδήποτε ψυχικό ή υλικό αγαθό για να έχω ξανά δίπλα μου έστω για λίγο τον πατέρα μου. Το κενό της απώλειας δεν φεύγει ποτέ. Με τον καιρό συμβιβάζεσαι. Θα ήθελα να του δείξω πόσο έχω αλλάξει εγώ αυτή την τελευταία τριετία, πόσο πιο καλός καπετάνιος έχω γίνει, θα ήθελα να δει την εγγονή του, που του μοιάζει, αλλά και το τι έχω κάνει με την ομάδα» ανέφερε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Το ίδιο δυνατός και ο Κώστας.... 

 «Κανείς δεν μπορεί να σε προετοιμάσει για τον αποχωρισμό από τον γονιό σου. Ο πατέρας μου διαγνώστηκε με καρκίνο τον Φεβρουάριο και οι γιατροί μας ενημέρωσαν ότι είχε μπροστά του μόνο τέσσερις μήνες. Αυτό από μόνο του σε βάζει σε μια διαδικασία να ξέρεις ότι θα τον χάσεις. Είναι κάτι πολύ δύσκολο» ήταν τα λόγια του Κώστα Σλούκας.

Επόμενο sold out  για τους κινέζους διοργανωτές που τρίβουν τα χέρια  τους το μεσημέρι  της Τρίτης με αντίπαλο τη Βραζιλία.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star εδώ 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top