Ολυμπιακός: Να επιστρέψουν στο Champions League θέλουν οι ερυθρόλευκοι

Στις 10 μ.μ ο αγώνας ρεβάνς των Πειραιωτών με την Κράσνονταρ στη Ρωσία

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού σε πανηγυρικό στιγμιότυπο

Ένα «εισιτήριο» για τους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League αξίας τουλάχιστον 30 εκατομμυρίων ευρώ διεκδικεί απόψε στις 10 μ.μ. ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούνται στην έδρα της ρωσικής Κρασνοντάρ  στον αγώνα ρεβάνς για τη φάση των play off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη, έχοντας ως «προίκα» το υπέρ τους 4-0 στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Στη συνέντευξη τύπου της Δευτέρας ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως «πρέπει να ξεκινήσουμε το ματς σαν να ήρθε 0-0 το πρώτο παιχνίδι».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Σεμέδο ο οποίος δήλωσε ότι «πρέπει να κάνουμε ένα ματς όπως στην Αθήνα για να περάσουμε».

Ο Πορτογάλος τεχνικός δε σκέφτεται κάποια αλλαγή σε σχέση με το πρώτο ματς κι έτσι η πιθανή 11αδα θα είναι: Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Βαλμπουενά, Μασούρας, Γκερέρο.

Ο βοηθός προπονητή της Κράσνονταρ, Σεργκέι Ματβέεφ τόνισε πως «η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε μετά το 4-0 μας ωθεί στο να πάρουμε κάποια ρίσκα».

Οσον αφορά την πιθανή 11αδα των Ρώσων;
Σαφόνοφ, Πετρόφ, Σπάχιτς, Φιόλουσον, Ραμίρεζ, Καμπόλοφ, Βιλένα, Βάντερσον, Σουλεϊμάνοφ, Ολσον, Μπεργκ

H ταυτότητα του αγώνα.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
22:00, CosmoteSports2
Γήπεδο: Krasnodar Stadium
Διαιτητής: Νταμίρ Σκόμινα
Βοηθοί: Γιούρε Πραπρότνικ, Ρόμπερτ Βουκάν
VAR: Μασιμιλιάνο Ιράτι
Πρώτο ματς: Ολυμπιακός-Κράσνονταρ 4-0

Ένας «ουρανός με αστέρια» .

Εφόσον οι δευτεραθλητές Ελλάδας διαχειριστούν σωστά τον αγώνα  και εξασφαλίσουν την πρόκριση στη φάση των ομίλων, τότε πέρα από τα δεκάδες εκατομμυ΄ρια ευρώ που θα πάρουν ως μπονους συμμετοχής από την UEFA θα έχουν ξανά την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν ορισμένους από τους κορυφαίους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στον κόσμο. 

Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται η Μπαρτσελόνα του Λάϊονελ Μέσι, η Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο και φυσικά η κάτοχος του τροπαίου της διοργάνωσης η αγγλική Λίβερπουλ με σταρ τον... «τρελούτσικο» αλλά πολύ καλό Γερμανό προπονητή τους Γιούργκεν Κλοπ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top