ΠΑΟΚ - Άγιαξ: «Καμίνι» αύριο το γήπεδο της Τούμπας

Οι φίλαθλοι των πρωταθλητών εξάντλησαν τα εισιτήρια του αγώνα

Με χαμόγελα ολοκληρώθηκε η προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ, ενόψει του Άγιαξ

Δε θα «πέφτει καρφίτσα» την Τρίτη το βράδυ στην Τούμπα.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ εξάντλησαν σε χρόνο-ρεκόρ τα μεμονωνένα εισιτήρια, που κυκλοφόρησαν τη Δευτέρα στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, και έτσι η αναμέτρηση του Δικέφαλου του Βορρά με τον Άγιαξ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, θα διεξαχθεί μπροστά σε κατάμεστες κερκίδες!

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας Αμπέλ Φερέϊρα είδε με ικανοποίηση τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό Ελ Καντουρί να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, δείχνοντας ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, που τον ταλαιπωρεί στη μέση, 

Επίσης, κανονικά στην προετοιμασία της ελληνικης ομάδας συμμετέχει και ο Πέδρο Ενρίκε, οπότε η ελληνική ομάδα αναμένεται να παραταχθεί με όλα τα «όπλα» στη διάθεσή της, κόντρα στον «Αίαντα».

Από την πλευρά τους οι πρωταθλητές Ολλανδίας φθάνουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη, με προβλήματα κυρίως αγωνιστικής φύσεως.

Η ομάδα που  άφησε «άφωνη» πέρυσι την Ευρώπη εξαιτίας της εντυπωσιακής της πορείας έως τους «4» της κορυφαίας διασυλλογικης διοργάνωσης ακόμα δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στις απώλειες βασικών του παικτών όπως οι Σένε, Ντε Λιχτ και Ντεγιόνγκ.

Απόδειξη ήταν η πρεμιέρα του Άγιαξ στο ολλανδικό πρωτάθλημα, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ  2-2 εκτός έδρας κόντρα στη Βίτεσε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top