Ολυμπιακός: Η στιγμή που ο Φορτούνης παθαίνει ρήξη χιαστού

Για πόσο καιρό θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης;

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στον Ολυμπιακό, ο σοβαρός τραυματισμός του  Κώστα Φορτούνη, που υπέστη ρήξη χιαστών και θα χάσει το μεγαλύτερο διάστημα της νέας σεζόν!

Ο Κώστας Φουρτούνας αποχώρησε κουτσαίνοντας από το φιλικό ματς με το Αμβούργο. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού,  τραυματίστηκε σε αυτή την φάση, και οι πρώτες εκτιμήσεις ήταν καθησυχαστικές.  Ωστόσο 24 ώρες μετα οι ερυθρόλευκοι πάγωσαν! 

Ρήξη χιαστών έδειξαν οι  εξετάσεις, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες, ενώ πριν από είκοσι ημέρες είχε υπογράψει "χρυσό" συμβόλαιο ανανέωσης  6 εκατομμύριων ευρώ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

 Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του

 «Tα δύσκολα είναι για τους δυνατούς! Είμαστε όλοι δίπλα σου αρχηγέ και σε περιμένουμε γρήγορα κοντά μας!»  ανέφερε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός: Κλέβει την παράσταση ο 16χρονος γκολκίπερ 

Στα καλά νέα τώρα για του Πειραιώτες ο 16χρονος  γκολκίπερ Κώστας Τζολάκης που προέρχεται από τις ακαδημίες κλέβει  τη παράσταση.

Παναθηναϊκός: Ώρα ενίσχυσης για τους «πράσινους»

Στον Παναθηναϊκό ανακοινώθηκε η απόκτηση του νεαρού Ιταλού επιθετικού Κριστιάν Κόναν  ενώ σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα Οι πράσινοι είναι κοντά σε συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ για τον Νορβηγό χαφ Γκάιας Ζαχίντ. 
 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top