Η κούκλα πρωταθλήτρια της πυγμαχίας και η σκληρή απώλεια που τη στιγμάτισε

Η πορεία της Αντωνίας Κωνσταντοπούλου και τα χρυσά μετάλλια

Αντωνία Κωνσταντοπούλου

Πρωταθλήτρια Aυστραλίας  στην κατηγορία των 54 κιλών, στέφθηκε η Αντωνία Κωνσταντοπούλου. Η πρωταθλήτρια της πυγμαχίας λίγο πριν την τεράστια επιτυχία της στο ρινγκ, βίωσε μία απώλεια που τη στιγμάτισε.

 

 

Ο μπαμπάς της, που ήταν το στήριγμά της έπαθε έμφραγμα και έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την 26χρονη αθλήτρια.

 

 

Η ίδια ωστόσο δε σταμάτησε να πολεμά για αυτό που αγαπά, έσφιξε τα δόντια και προχώρησε μπροστά. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Preparing for the unknown.. 🏹💛💫 . . . . . #soul #preparation #artist #vision #faith #dreamer

A post shared by Antonia Kay (@peaceofkay) on

 

«Αυτό έγινε πριν πάω Ελλάδα, αφού είχα κανονίσει να φτάσω εκεί στις 9 Απριλίου. Πριν την Ελλάδα, όμως, είχα ένα ταξίδι στην Ταϊλάνδη για τον γάμο της καλύτερής μου φίλης. Θα καθόμουν εκεί μια βδομάδα και ύστερα θα πήγαινα στην Ελλάδα να ξεκινήσω προετοιμασία για τους αγώνες. Και έλεγα στη μαμά και στον μπαμπά πως δεν έχει μείνει πολύς καιρός ακόμα μέχρι να τους ξαναδώ, μιας και είχα ξαναβρεθεί στην Ελλάδα για προετοιμασία τρεις μήνες πριν και άρα δεν είχε περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από την τελευταία φορά που τους είχα δει. Ενώ όμως ήμουν ακόμα στην Ταϊλάνδη και είχαμε το μπάτσελορ της φίλης μου, την ίδια βραδιά μου τηλεφώνησαν από Ελλάδα και με ενημέρωσαν πως έπρεπε να φύγω επειγόντως γιατί ο μπαμπάς δεν ήταν καλά. Και έτσι έκανα τα εισιτήρια για να φύγω πιο νωρίς, αλλά εγώ δεν ήξερα πως ήταν τόσο σοβαρό μιας και ο πατέρας μου είχε ξαναπεράσει από έμφραγμα πριν 15 χρόνια αλλά είχε επιζήσει. Μάλιστα τότε οι γιατροί μας είχαν πει πως ήταν θαύμα. Και ευελπιστούσαμε σε αυτό, ότι όλοι είμαστε καλά και δεν πρόκειται να συμβεί κάτι, άλλωστε ο μπαμπάς έπαιρνε χάπια και οι εξετάσεις του δείχνανε εντάξει. Τώρα τελευταία δεν ήταν και τόσο καλές βέβαια, απλά δεν μας το είχε πει ο μπαμπάς για να μην μας ανησυχήσει. Έτσι έφυγα από Ταϊλάνδη για να πάω Ελλάδα και μου το είπαν στο αεροδρόμιο ότι δεν τον είχα προλάβει» ανέφερε στο neokosmos.gr η αθλήτρια.

Το πρωτάθλημα που κέρδισε η Αντωνία το αφιέρωσε στον μπαμπά της. Αυτή δεν ήταν η μόνη νίκη για την Αντωνία καθώς το 2017 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Γυναικών στην κατηγορία 54 κιλών.

 Και έναν χρόνο μετά το 2018 πήρε το  χρυσό στην Αυστραλία. Τον Οκτώβρη η αθλήτρια θα πάρει μέρος  στο Παγκόσμια στη Ρωσία.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top