Στη Μεσσηνία ο Ρονάλντο με την οικογένειά του- Δείτε φωτογραφίες

Έφτασε με ελικόπτερο στο ξενοδοχειακό συγκρότημα

Την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα τη Μεσσηνία επέλεξε για τις διακοπές του ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, βρίσκεται στη δεύτερη θέση των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών με ετήσια έσοδα που φτάνουν τα 109 εκατομμύρια.

Ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου έφτασε στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας μετά τις πέντε το απόγευμα, και από εκεί με ελικόπτερο έφτασε σε ξενοδοχειακό συγκρότημα της περιοχής.

Μαζί του ήταν η σύζυγός του Τζωρτζίνα, η κόρη τους, Αλάνα Μαρτίνα Ρονάλντο και οι τρεις γιοι του άσου του ποδοσφαίρου.

Ο άσος της Γιουβέντους μάλιστα μοιράστηκε με τους followers του στα social media μία οικογενειακή φωτογραφία από τις διακοπές τους και η σύζυγός του ανάρτησε ακριβώς την ίδια.

Ο Ρονάλντο έχει κάθε λόγο να χαμογελάει καθώς πριν από λίγα εικοσιτετράωρα είχε κατακτήσει το Natios League με την Πορτογαλία.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο άσος της Γιουβέντους επισκέφθηκε την Μεσσηνία, αφού και πέρυσι είχε επιλέξει τον ίδιο προορισμό.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέλεξε την Μεσσηνία για να κάνει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών.

Μάλιστα τότε είχε συνδυαστεί με την υπογραφή του συμβολαίου με τη Γιουβέντους καθώς στη Μεσσηνία είχε φτάσει ο μεγαλομέτοχός της γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας Fiat, Ανδρέα Ανιέλι μαζί με συνεργάτες του.

Στη Μεσσηνία βρίσκεται και ο πρώην συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρος.

Ο Ρονάλντο θα περάσει το πρώτο μέρος των διακοπών του στην Ελλάδα. 

Πηγή: www.eleftheriaonline.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top