Η Σελόντα πρωταγωνιστεί σε μια κορυφαία αθλητική εκδήλωση

Aγώνες δρόμου, κολύμβηση και extreme aquathlon

Σελόντα

H Σελόντα ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι θα είναι χρυσός χορηγός σε μια κορυφαία αθλητική διοργάνωση, με την ονομασία «KORFOS MULTI RACES SELONDA 2019», που θα διεξαχθεί το διήμερο Σάββατο 15 & Κυριακή 16/6/2019 στον Κόρφο Κορινθίας.

Πρόκειται για ένα αθλητικό γεγονός που περιλαμβάνει αγώνες δρόμου, κολύμβησης και extreme aquathlon. Πιο συγκεκριμένα:

· Δρόμο 5χλμ και 14 χλμ και Δρόμο 500μ παίδων
· Κολύμβηση 1.5 χλμ και 4 χλμ και Κολύμβηση 150μ παίδων
· Extreme aquathlon 1 χλμ /κολύμβηση – 10 χλμ /δρόμο - 1 χλμ /κολύμβηση

Οι αγώνες αυτοί προσφέρουν τη δυνατότητα σε όλους, όσοι λάβουν μέρος, να δοκιμάσουν τα όρια τους τρέχοντας μια υπέροχη διαδρομή μέσα στη φύση και κολυμπώντας στα καταγάλανα νερά του Αργοσαρωνικού κόλπου.

Η εκκίνηση του κολυμβητικού αγώνα των 4km στις 16/6 θα δοθεί στον Όρμο Σελόντα, εκεί που ξεκίνησε η ιστορία της εταιρείας, με τερματισμό στον κόλπο του Κόρφου. Οι κολυμβητές θα διασχίσουν τον Όρμο έχοντας δίπλα τους τις τσιπούρες, τα λαβράκια και τα φαγκριά SELONDA που μεγαλώνουν με φροντίδα στο φυσικό τους περιβάλλον.

Για τη Σελόντα η ανάληψη της χρυσής χορηγίας αυτών των αγώνων έχει βαρύνουσα σημασία:
· Αναδεικνύει τον Όρμο Σελόντα, τα πεντακάθαρα νερά και τη βιώσιμη ανάπτυξη των θρεπτικών, φρέσκων, γευστικότατων ψαριών μας SELONDA σε αυτά τα νερά.

· Επιβεβαιώνει την καθαρότητα του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο διεξάγονται οι κολυμβητικοί αγώνες, για την οποία η Σελόντα τηρεί αυστηρότατα μέτρα και ελέγχους. Ιχθυοκαλλιέργεια χωρίς καθαρό περιβάλλον δεν μπορεί να υφίσταται.

· Αποτυπώνει την απόλυτη σημασία του αθλητισμού, της υγείας και της σωστής, μεσογειακής διατροφής, αξίες στις οποίες η Σελόντα παραμένει πάντοτε πιστός αρωγός και αποδεικνύει έμπρακτα την πολιτική κοινωνικής ευθύνης της Σελόντα απέναντι στην τοπική κοινωνία.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top