H Aντριάνα Λίμα κάνει πυγμαχία για καλό σκοπό!

Πού θα δοθούν τα λεφτά;

Αντριάννα Λίμα

H Βραζιλιάνα καλλονή Αντριάνα Λίμα είναι λάτρης της πυγμαχίας εδώ και τουλάχιστον   μία δεκαετία Πρόσφατα βρέθηκε στο Μεξικό κάνοντας μάλιστα ανοιχτή προπόνηση σε τοπικό γυμναστήριο για φιλανθρωπικό σκοπό. Τα παιδιά αγκάλιασαν την προσπάθεια της που έχει ως στόχο να στείλει μήνυμα κατά της βίας, της εγκληματικότητας και των ανθρωποκτονιών νέων ανθρώπων στα γκέτο του Μεξικό. Οι νεαροί συνήθως καταλήγουν σε συμμορίες ή πωλούν ναρκωτικά στους δρόμους με αποτέλεσμα να πέφτουν "θύματα" ή να γίνονται οι ίδιοι θύτες.

"Αρκετές πόλεις στη Λατινική Αμερική υφίστανται σοβαρές συνέπειες από τις τοπικές μάχες των εμπόρων ναρκωτικών και τη βία των συμμοριών. Τα παιδιά είναι τα πιο ευάλωτα μέλη των κοινοτήτων μας και έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη προστασίας και βοήθειας. Είναι τιμή μου να μοιράζομαι το πάθος μου για το μποξ μαζί τους. Το άθλημα αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσουν την αυτοεκτίμηση τους και τα βοηθά να μένουν μακριά από τους δρόμους", δήλωσε η Adriana Lima.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν σε διάφορα προγράμματα που αφορούν την ένταξη των νέων που στόχο έχουν να τους κρατήσουν μακριά από τους δρόμους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top