Η Εθνική έκανε την ανατροπή! Έδειξε ψυχή και ισοφάρισε 2 – 2 τη Βοσνία

Η πανηγυρική selfie που έβγαλαν οι διεθνείς στα αποδυτήρια

Απογοήτευση ήταν το αίσθημα που κατέκλυσε τους οπαδούς της Εθνικής κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στον χθεσινό αγώνα με τη Βοσνία για τα προκριματικά του Euro. Όμως οι Έλληνες διεθνείς απέδειξαν ότι έχουν ψυχή, πείσμα και ατσαλένια θέληση και κατάφεραν να φέρουν την ισοπαλία με τη Βοσνία με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 2 – 2. 

Τα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα ήταν εφιαλτικά για τους παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη, καθώς οι Βόσνιοι κατάφεραν να βρουν δύο φορές το τέρμα και να κάνουν το 2-0.

Οι Έλληνες διεθνείς όμως δεν είχαν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη. Τα γουχαΐσματα των Βόσνιων κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και τα γρήγορα γκολ δεν τους πτόησαν, αλλά τους πείσμωσαν ακόμα περισσότερο. Εκμεταλλεύτηκαν την αποβολή του Πιάνιτς και ο Φορτούνης με πέναλτι έκανε το 2 – 1. Λίγα λεπτά αργότερα με εκπληκτικό σουτ του Κολοβού η μπάλα καρφώθηκε για δεύτερη φορά στα δίχτυα των Βόσνιων, κάνοντας το τελικό 2 – 2.

Η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται στη δεύτερη θέση του 10ου ομίλου του Euro 2020 και πλέον μπορεί να ελπίζει για την πρόκριση. 

Μετά το σφύριγμα της λήξης στα αποδυτήρια της Εθνικής έγινε κανονικό πανηγύρι, ενώ όλο το επιτελείο, παίκτες, προπονητικό team, πόζαραν στο φακό του Δημήτρη Σιόβα για μια πανηγυρική selfie. 

 

 

«Ελληνική ψυχή. Μπράβο παιδιά, συνεχίζουμε τον δύσκολο δρόμο που έχουμε», έγραψε στην ανάρτησή του ο στόπερ της Λεγανές. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top