Θες να συνομιλήσεις στο chat με τον Μπέκαμ και τον Μέσι;

Μία νέα πλατφόρμα σου δίνει αυτή τη δυνατότητα!

Θέλεις να μαθαίνεις που είναι και με τι ασχολούνται τα νυν αλλά και τα πρώην ποδοσφαιρικά σου ινδάλματα, τις ώρες που δεν βρίσκονται στο χορτάρι ή στους πάγκους;

H Otro (δηλαδή «η άλλη μας ομάδα», Our another club) είναι η νέα ποδοσφαιρική διαδικτυακή εφαρμογή, η οποία θα ενώσει κάτω από τη φανέλα της τόσο τους ποδοσφαιρικούς αστέρες του παρελθόντος όσο και του παρόντος. Πρόκειται για ένα ψηφιακό fan club που δημιουργήθηκε από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου και έκανε πρεμιέρα σήμερα σε όλο τον κόσμο.

Οι φίλοι που συμμετέχουν στην Otro θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν καθημερινά νέο και αποκλειστικό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων πρωτότυπων ταινιών και συνεντεύξεων, live Q & As και προκλήσεις που οι παίκτες τους δίνουν την ευκαιρία να κερδίσουν απίστευτα βραβεία, συμπεριλαμβανομένων συναντήσεων μαζί τους!

Ακόμα, σύντομα θα μπορείς μέσα από το κινητό σου, το tablet σου ή οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα συνδέεται με το ίντερνετ να παρακολουθείς τον Λιονέλ Μέσι να κλωτσάει το τόπι προσπαθώντας να πετύχει ένα ιπτάμενο drone. Από την άλλη, αν είσαι λάτρης του Νεϊμάρ θα μπορείς να δεις τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να παίζει μία παράσταση του Ludovico Enaudi στο πιάνο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη ιδέα ανήκει στον διευθυντή της Otro, Τζέρεμι Ντέιλ, με την εφαρμογή σύντομα να μεταδίδει τα πρώτα της επεισόδια live σε 200 χώρες και σε 8 διαφορετικές γλώσσες.

Βέβαια, αν θες να παρακολουθήσεις τους προαναφερθέντες αστέρες αλλά και τους Ζιντάν, Καντονά, Χάμες Ροντρίγκες, Λουίς Σουάρες κ.α στις νέες εξωγηπεδικές τους περιπέτειες θα πρέπει να καταβάλεις την μηνιαία συνδρομή των 5 ευρώ περίπου!

Δες το βίντεο που ακολουθεί.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The world’s greatest players, all in one place. This is OTRO #OTROisHere (link in bio)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OTRO (@otro) στις

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top