Στο Star o Στέφανος Τσιτσιπάς που κατέκτησε τον πρώτο τίτλο σε τουρνουά ΑΤΡ

Ο Έλληνας τενίστας μίλησε για τους γονείς του και τον επόμενο στόχο του

Μπορεί να είναι μόνο 20 ετών ωστόσο κατάφερε να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο σε τουρνουά ΑΤΡ. O λόγος για τον Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος επικράτησε με 2-0 σετ του Έρνεστ Γκουλμπίς στον τελικό του Stockholm Open.

Ο Έλληνας τενίστας ξεκίνησε από μικρός να παίζει τένις και στην αρχή το έβλεπε μόνο σαν ένα παιχνίδι.

«Αργότερα άρχισα να το βλέπω πιο σοβαρά και πίστεψα πως μπορώ να το ακολουθήσω ως επάγγελμα. Ήξερα πως θα χρειαστεί πολλή δουλειά και πως θα πρέπει να είμαι ταπεινός. Σίγουρα τα ταξίδια και οι δυσκολίες που έχει το τένις το κάνουν πιο ξεχωριστό. Αυτή που πέρασε ήταν μία φοβερή εβδομάδα και εύχομαι και οι άλλες που θα ακολουθήσουν να είναι έτσι» είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ενώ δήλωσε πως σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του έπαιξαν οι γονείς του οι οποίοι δε σταμάτησαν στιγμή να τον στηρίζουν.

«Από την αρχή που είπα πως θέλω να κάνω το τένις επάγγελμά μου, με στήριξαν. Άλλωστε είναι και αθλητές. Ήταν πάντα δίπλα μου στους αγώνες. Ο πατέρας μου ήταν προπονητής μου και η μητέρα μου έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το τένις» εξομολογήθηκε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.

Επόμενος κοντινός του στόχος, όπως επισήμανε είναι να παίξει στο Λονδίνο στο τέλος της χρονιάς με τους καλύτερους τενίστες. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top