Αρνείται να… χάσει ο Παναθηναϊκός

Ισοφάρισε στις καθυστερήσεις στην Τρίπολη

Αρνείται να…  χάσει ο Παναθηναϊκός,  καθώς παραμένει αήττητος παρά τα προβλήματα, ακόμα και σε αγώνα που διαφαινόταν ήττα μέχρι λίγο πριν τη λήξη του.   

Ο Παναθηναϊκός έφυγε αήττητος αυτή τη φορά από στην Τρίπολη, όπου σε αγώνα για την 6η αγωνιστική της Super League αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα.

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 47΄ με τον Μανιά, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο  λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι του Μακέντα. Στη φάση του πέναλτι ο Κυριακόπουλος δέχτηκε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε από τον αγώνα. 

Διαιτητής: Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Κίτρινες κάρτες: Κυριακόπουλος, Βαλιέντε, Τόνσο / Ινσούα, Τζανδάρης

Κόκκινες κάρτες: Κυριακόπουλος (2η κίτρινη)

Οι συνθέσεις των ομάδων

Αστέρας Τρίπολης:  Αθανασιάδης, Βλάχος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας (39΄ Βαλιέντε), Μουνάφο, Τόνσο, Καλτσάς (77΄ Μπελόκ), Τσιλιανίδης (86΄ Άνγκελ), Μανιάς.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Πούγγουρας (58΄ Τζανδάρης), Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κουρμπέλης, Στάικος (24' Μπουζούκης), Δώνης (77΄ Καμπετσής), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.

Στους άλλους δύο αγώνες του Σαββάτου,  ο Πανιώνιος νίκησε με 1-0 τον  Άρη Θεσσαλονίκης και ο Παναιτωλικός με 2 – 1 τον Λεβαδειακό. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top