Ηττα της Σάκκαρη στον τελικό του τουρνουά WTAΗ

Δεν τα κατάφερε η Ελληνίδα αθλήτρια

Η Μαρία Σάκκαρη με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα

H κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη έχασε στον τελικό του τουρνουά WTAΗ από τη Ρουμάνα Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να κερδίσει το πρώτο της κύπελλο σε τουρνουά.

Μετά τον ημιτελικό- κατάθεση ψυχής, ο οποίος διήρκησε πάνω από δύο ώρες, η Σάκκαρη εμφανίστηκε κουρασμένη και σε κανένα σημείο του τελικού δεν κατάφερε να δυσκολέψει την αντίπαλό της, γνωρίζοντας την ήττα με 6/1, 6/0 σε μία ώρα και 15 λεπτά. 

Ενδεικτικό είναι ότι κάποια στιγμή απευθύνθηκε στον προπονητή της, Τομ Χιλ, δείχνοντας να μην πιστεύει τι συμβαίνει, και του είπε ότι νιώθει ντροπιασμένη που δίνει δώρα στην αντίπαλό της. Αν η Ελληνίδα κατάφερνε να κερδίσει θα χάριζε στο γυναικείο τέννις της χώρας μας τον δεύτερο τίτλο σε τουρνουά WTA, μετά από αυτόν που είχε πάρει η Λένα Δανιηλίδου το 2008 στην Αυστραλία.

Η καταπληκτική πορεία της πάντως στο τουρνουά του Σαν Χοσέ θα της αποφέρει το ποσό των 65.000 δολαρίων, το οποίο αντιστοιχεί στην φιναλίστ του τελικού, ενώ θετικό είναι πως σήμερα θα βρεθεί στο Νο 31 του κόσμου. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top