Στους «32» του Wimbledon ο Τσιτσιπάς

Έκανε την ανατροπή στο 5ο σετ με τον Donaldson και πήρε τη νίκη

Τις εντυπώσεις έκλεψε στο Wibledon ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να πάρει για πρώτη φορά την πρόκριση στους «32», παίρνοντας τη νίκη από τον Jared Donaldson. 

O 20χρονος Έλληνας τενίστας, No 35 στον κόσμο εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του σε ένα ματς που ξεκίνησε την Τετάρτη, διεκόπη λόγω βροχής και συνεχίστηκε την Πέμπτη. 

Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε του 21χρονου Donaldson με 2 – 0 σετ, καθώς επικράτησε αρχικά με 6 – 3 και 6 – 2.

Στη συνέχεια έχασε το τρίτο σετ με 3 – 6 και στο τέταρτο σταμάτησαν στο 3 – 4 λόγω κακοκαιρίας. 

Στον αγώνα που συνεχίστηκε την Πέμπτη, ο Donaldson επικράτησε τελικά με 4 – 6, αλλά ο Τσιτσιπάς δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

Στο 5ο και τελευταίο σετ ο ταλαντούχος Έλληνας τενίστας «γύρισε» το παιχνίδι και επικράτησε με 6 – 3, κάνοντας την καλύτερη μέχρι τώρα παρουσία του. 

Επόμενος αντίπαλος θα είναι ο 29χρονος Ιταλός Τόμας Φαμπιάνο, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 133 της παγκόσμιας κατάταξης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top