Οι γυναίκες "ψηφίζουν" Μουντιάλ!

Δεν είναι λίγες εκείνες που θα ταξιδέψουν για να το δουν από κοντά

Μεγάλο ενδιαφέρον για το φετινό Μουντιάλ δείχνουν οι… γυναίκες! Το αθλητικό γεγονός της χρονιάς θα λάβει χώρα στη Ρωσία και δεν είναι λίγες εκείνες που θα ταξιδέψουν για να το δουν από κοντά.

Η Ντίνα και η Μαρίνη θέλουν πολύ να ταξιδέψουν φέτος στην Μόσχα! Αφενός για... τουρισμό κι αφετέρου για να... μετρήσουν από κοντά τα δεκάδες τατουάζ που "κρύβει" κάτω από τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ισπανός άσος Σέρχιο Ράμος!

Όποια όμως απολαύσει από κοντά τον Σέρχιο Ράμος, θα πρέπει να προσέχει και την... εκρηκτική του σύντροφο, Πιλάρ Ρούμπιο, η οποία είναι πάντα στο πλευρό του.

Όλο και περισσότερες γυναίκες, πάντως, λένε «ναι» στο... πάρτυ της χρονιάς που θα θυμίσει σκηνές Βραζιλίας. Φέτος θα έχει αυτό το soundtrack! Τα τουριστικά γραφεία έχουν πάρει… «φωτιά» ενόψει Μουντιάλ και διοργανώνουν εκδρομές στην καρδιά του Ιούνη!

Οδηγίες… αποφυγής του γυναικείου φύλου για τους άσους του Μουντιάλ

Στους αρχηγούς των ομάδων πάντως, το γυναικείο φύλο προκαλεί... "πονοκέφαλο". Ο τεχνικός της Εθνικής Νιγηρίας, Γκέρνοτ Ρορ, απαγόρευσε στους παίκτες του να έχουν επαφή με Ρωσίδες, ώστε να μην τους  ξεμαλίσουν!

Από την πλευρά του, ο Γερμανός Γιόακιμ Λεβ, απαγόρευσε στους ποδοσφαιριστές του το σεξ με τις γυναίκες τους, τόνισε ότι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με τις αναρτήσεις τους στα social media και τους επέτρεψε μόνο να καταναλώσουν λίγο  αλκοόλ!

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top