Σήμερα ο μεγάλος τελικός κυπέλλου ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Τest για το ελληνικό ποδόσφαιρο ο αγώνας

Όλα είναι έτοιμα  για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου  Ελλάδας στο ποδόσφαιρο με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ,  με την ευχή όλων να κυλήσει ομαλά το παιχνίδι. Τα μάτια και της UEFA θα είναι στραμμένα στο Oλυμπιακό Στάδιο, όπου το ελληνικό ποδόσφαιρο δινει ουσιαστικά εξετάσεις.

Ουσιαστικά ο αγώνας αποτελεί και την τελευταία ευκαιρία για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν με τον ορισμό του Ισπανού διαιτητή Μπορμπαλάν τις προηγούμενες ήμερες κατέδειξαν για μια ακόμη φορά την προχειρότητα με την οποία διοικείται το άθλημα στην Ελλάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δυο μονομάχοι για τον αγώνα που θα αρχίσει στις 8.30 το βράδυ παρουσιάζονται έτοιμοι για να διεκδικήσουν τον τίτλο. Η ΑΕΚ και με τον Τσιγκρίσκι στη διάθεση του Χιμένεθ θα προσπαθήσει να πετύχει το νταμπλ κάτι το οποίο εχει να συμβεί δεκαετίες και όλοι στην ομάδα της Ένωσης δείχνουν σίγουροι ότι θα τα καταφέρουν.

Από την πλευρά του Δικεφάλου της Θεσσαλονίκης που επίσης αγωνιστικά εχει όλα τα όπλα στη διάθεση του Λουτσέσκου βλέπουν το παιχνίδι σαν τη μεγάλη ευκαιρία να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητα που υποστηρίζουν ότι είχαν όλη τη χρονιά αλλά δεν τους έδωσε το πρωτάθλημα για εξαγνιστικούς λόγους.

Τα μέτρα ασφάλειας θα είναι δρακόντεια όπως σε όλα τα παρόμοια  παιχνίδια και αυτή τη φορά όλοι ελπίζουν ότι δεν θα επαναληφτούν οι περσινές σκηνές βίας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον Βόλο, με τους ίδιους αντιπάλους.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top