Nίκη με ανατροπή για τη Γιουβέντους στο ντέρμπι με την Ίντερ

«Τεσσάρα» η Ρόμα πριν τη μεγάλη νίκη με τη Λίβερπουλ

Σταθερά στη πρώτη θέση του καμπιονάτο η Γιουβέντους που νίκησε 3-2 την Ιντερ στο Μιλάνο. Ο Ντάγκλας Κόστα μόλις στο 13ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τη Μεγάλη Κυρία. Πέντε λεπτά αργότερα η Ίντερ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βετσίνο. Στο 52’ ο Ικάρντι με κεφαλιά ισοφάρισε για τους νερατζούρι, οι οποίοι στο 65 με αυτογκόλ του Μπαρτσάλι πήραν προβάδισμα στο σκορ. 

 

Τρία λεπτά πριν τη λήξη του ντέρμπι η Γιουβέντους ισοφάρισε. Ο Κουαδράδο έκανε σέντρα και ο Σκρίνιαρ με αυτογκολ έκανε το 2-2. Στο 89’ η ανατροπή για την Γιουβέντους ολοκληρώθηκε με τον Ιγκουαΐν να σκοράρει μετά από φάουλ του Ντιμπάλα. Έτσι η Γιουβέντους θα παραμείνει στην κορυφή και μετά το τέλος της 35ης αγωνιστικής με 88 βαθμούς, καθώς η Νάπολι που την ακολουθεί με 84 παίζει αυτή την ώρα στη Φλωρεντία.

«Τεσσάρα» η Ρόμα πριν τη μεγάλη ρεβάνς με τη Λίβερπουλ

 

Μόνη στην 3η θέση ανέβηκε και πάλι η Ρόμα αφού επικράτησε εύκολα με 4-1 της Κιέβο. Οι «τζιαλορόσι» εμφανίστηκαν με πολλές αλλαγές ενόψει της ρεβάνς  με τη Λίβερπουλ και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9ο λεπτο με τον Σίκ. Πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Τζέκο έκανε το 2-0 για τη Ρόμα. Στο 65 ο Ελ Σαραουΐ ανέβασε το δείκτη το σκορ στο 3-0, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Τζέκο πέτυχε το 4-0 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top