Ο Νεϊμάρ έγινε 26 και το γιόρτασε με μια βραδιά VIP στο Παρίσι

Τουαλέτες, σμόκιν και πολύ γκλάμουρ στο πάρτυ του βραζιλιάνου άσου

Mια βραδιά αποκλειστικά για VIP, διοργάνωσε ο βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Νειμάρ για να γιορτάσει τα γενέθλια του. Στον άσο του ποδοσφαίρου που έκλεισε τα 26 του χρόνια  ευχήθηκαν χρόνια πολλά όλοι οι συμπαίκτες του της Paris Saint Germain αλλά και η αγαπημένη του που τον είχε συνέχεια στην αγκαλιά της.

Βραδινές τουαλέτες για τις γυναίκες, σμόκιν για τους άνδρες απαιτούσε ο ενδυματολογικός κώδικας για την βραδιά VIP που διοργάνωσε ο Νειμάρ, ο διάσημος βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής για να γιορτάσει τα 26 γενέθλια του.

 To γκλάμουρ πάρτι έγινε σε ένα από τα πιο γνωστά στέκια του Παρισιού που βρίσκεται στην διάσημη πλατεία Vendome.

Το παρών έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της Paris Saint Germain, όπως ο τερματοφύλακας, Κέβιν Τραπ και η αιθέρια σύντροφος του, που προκάλεσαν αίσθηση με ένα φλογερό φιλί μπροστά στους φωτογράφους.

Στο Νειμάρ ευχήθηκαν επίσης ο Ροναλντίνιο αλλά και ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Γκάμπριελ Τζέσους που μοιράστηκε στιγμές της γιορταστικής βραδιάς στα κοινωνικά δίκτυα

 Η μεγάλη στιγμή ήταν όταν ο Νειμάρ έσβηνε τα κεράκια της γενέθλιας τούρτας του.

Ο βραζιλιάνος άσος με ένα μαύρο καπέλο ξεφάντωσε υπό τους ήχους της ραπ. Από την βραδιά δεν έλειψαν τα βραζιλιάνικα τραγούδια αλλά ούτε και η αγαπημένη του διάσημου ποδοσφαιριστή το μανεκέν και μοντέλο Μπρουνα Μαρκεζίν που τον γέμισε με φιλιά και δεν τον άφηνε από την αγκαλιά της.

 

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top