Σταθερά στην πρώτη θέση Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι

Οι Καταλανοί είδαν στο 29ο λεπτό κανονικό γκολ του Μέσι

Σταθερά στη πρώτη θέση του Ισπανικού πρωταθλήματος παραμένει η Μπαρτσελόνα μετά το 1-1 με τη Βαλένθια στο μεστάγια. Οι Καταλανοί είδαν στο 29ο λεπτό κανονικό γκολ του Μέσι να μετράει παρότι η μπάλα πέρασε καθαρά τη γραμμή. Στο 60 η Βαλένθια άνοιξε το σκορ.

Σαφώς ανώτερη από τη Μονακό η Παρί Σεν Ζερμέν με γκολ του Καβάνι στο 18ο λεπτό και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νεϊμάρ στο 52’ πήρε τη νίκη, έφτασε τους 38 πόντους, αφήνοντας στους 29 τη Μονακό και τη Λιόν. Στο 81ο λεπτό ο Μουτίνιο με εκτέλεση φάουλ και αφού η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Εμπαπέ, μείωσε σε 2-1.

Η Mάνστεστερ Σίτι νίκησε εκτός έδρας τη Χάντερσφιλντ Τάουν και διατήρησε την απόσταση 8 βαθμών από τη δεύτερη Γιουνάιτεντ. Στις καθυστερήσεις του πρώτο ημιχρόνου με αυτογκόλ του Οταμέντι η Χάντερσφιλντ προηγήθηκε.

Ένα λεπτό μετά την έναρξη του δευτέρου 45λέπτου, ο Μαλόουν ανέτρεψε τον Στέρλινγκ στην περιοχή και ο Αγουέρο εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι κάνοντας το 1-1.

Τη νίκη η Σίτι την πήρε στο 84 με αρκετή δόση τύχης καθώς ο Ζέσους δεν μπόρεσε να σκοράρει με προβολή, αλλά η μπάλα κόντραρε πάνω στον Στέρλινγκ, για να καταλήξει στα δίχτυα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top