Champions League: Προκρίθηκε στους «16» η Μπεσίκτας

«Αυτοκτόνησε» η Σπαρτάκ

Champions League: Ιστορική πρόκριση για Μπεσίκτας

Το «εισιτήριο» για τους «16» του Champions League εξασφάλισε μία αγωνιστική πριν το φινάλε των ομίλων η Μπεσίκτας, ενώ η Σπαρτάκ Μόσχας «αυτοκτόνησε» στην έδρα της με την ουραγό του 5ου ομίλου, Μάριμπορ.

Η πρωτοπόρος του 7ου γκρουπ ήθελε τουλάχιστον ένα βαθμό στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Πόρτο και με το τελικό 1-1 (41΄ Ταλίσκα - 29΄ Φελίπε) θα βρεθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ οι «δράκοι» θα περιμένουν να μάθουν το αποτέλεσμα του αγώνα Μονακό-Λειψία, ελπίζοντας σε «γκέλα» των Γερμανών για να βρεθούν με το «ένα πόδι» στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Στην τελευταία αγωνιστική (6η) η πορτογαλική ομάδα υποδέχεται την Λειψία στο «Ντραγκάο», από την οποία είχε ηττηθεί με 2-3 επί γερμανικού εδάφους. 

«Αυτοκτόνησε» η Σπαρτάκ

«Αυτοκτόνησε» η Σπαρτάκ στη Μόσχα, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη, 1-1, με την «αδιάφορη» βαθμολογικά, Μάριμπορ και, πλέον, θέλει μόνο νίκη στο φινάλε μέσα στο Άνφιλντ επί της Λίβερπουλ και ίσως ούτε αυτή μπορεί να της είναι αρκετή για να περάσει.

Η Λίβερπουλ δοκιμάζεται απόψε στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» με τη Σεβίλη κι από το αποτέλεσμα του αγώνα θα κριθούν πολλά, καθώς οι Ρώσοι την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν τους «κόκκινους» επί αγγλικού εδάφους.

Ο Ζε Λουίς στο 84΄ έβαλε μπροστά την Σπαρτάκ, αλλά στο 92΄ ο Μεσάνοβιτς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top