Το μήνυμα της κοπέλας του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον θάνατο του μπαμπά του

Δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης στους αδερφούς Αντετοκούνμπο

Οι σελίδες των αδερφών Αντετοκούνμπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλυστεί με εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης.

Ενα χωρίο της βίβλου ήταν το μήνυμα με το οποίο στήριξε τον Γιάννη η κοπέλα του Μαράια.

"Να είσαι δυνατός και θαρραλέος. Μην φοβάσαι και μην χάνεις τον θάρρος σου, γιατί ο Θεός θα είναι μαζί σου, όπου κι αν πας" έγραψε χαρακτηριστικά στα social media.

Στο πλευρό του Γιάννη είναι και οι Μιλγούκοι Μπακς με τον προπονητή της ομάδας Τζέισον κιντ να δηλώνει συγκλονισμένος.

«Είμαστε όλοι λυπημένοι, που ο Γιάννης έχασε τον πατέρα του... είναι δύσκολο όταν χάνεις κάποιον τόσο σημαντικό. Οι παίκτες είναι στο πλευρό του, όπως και ο οργανισμός που έχει κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την οικογένεια του Γιάννη» είπε χαρακτηριστικά ο Τζέισον Κιντ

Την στήριξη τους στο Γιάννη εξέφρασαν με ανακοίνωση τους γραμμένη στα ελληνικά οι Μιλγούοκι Μπακς, διαμέσου του γενικού διευθυντή της ομάδας Τζον Χορστ.

"Ο Τσαρλς αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι των Μπακς και θα μας λείψει πολύ. Από την πλευρά του ιδιοκτήτη, θέλουμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας και να προσφέρουμε την προσευχή μας στον Γιάννη και την οικογένεια του".

"Ευχαριστώ τον Θανάση, τον Γιάννη, τον Κώστα, τον Αλεξ, είστε υπέροχοι παιδιά. Σας ευχαριστώ πολύ!"

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πήρε ειδική άδεια από τον Παναθηναϊκό, για να δώσει το παρών  στην κηδεία που θα γίνει στο Μιλγούοκι, με τους πράσινους να εκφράζουν την συμπαράσταση τους στην οικογένεια.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο εδώ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top