Έγκυος γυναίκα ποδοσφαιριστή κατηγόρησε 29χρονη πως τα' χει με τον άντρα της

Η νεαρή γυναίκα παραδέχτηκε πως αντάλλαξαν ένα φιλί

Έγκυος γυναίκα ποδοσφαιριστή κατηγόρησε 29χρονη πως τα' χει με τον άντρα της

Αν νομίζετε πως τα ξεμαλλιάσματα  μεταξύ των γυναικών για έναν άντρα συμβαίνουν μόνο στις ταινίες κάνετε λάθος. Γίνονται και στην πραγματικότητα.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με δημοσίευμα, η εγκυμονούσα σύζυγος του Rooney, πήρε τηλέφωνο  την 29χρονη  Laura Sipmson και την κατηγόρησε πως έχει δεσμό με τον άντρα της.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής που όπως σας ενημερώσαμε μέσα από το star.gr ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος. Δυστυχώς η μόνη αποκάλυψη της βραδιάς δεν ήταν αυτή αλλά και πως το αυτοκίνητο που οδηγούσε ήταν της Laura.

Η «πέτρα του σκανδάλου» αντί να κατευνάσει λίγο τα πνεύματα έκανε δηλώσεις-φωτιά στην daily mail.

Η καλλονή, δήλωσε πως οι δυο τους εκείνο το βράδυ έπιναν δέκα ολόκληρες ώρες και πως ο Rooney δεν σταμάτησε να κοιτάει το στήθος της.

Η ίδια μάλιστα πρόσθεσε πως αντάλλαξαν ένα αθώο φιλί και μία αγκαλιά.

Τι ήταν να τα ακούσει αυτά η σύζυγος του ποδοσφαιριστή; Έγινε ταύρος εν υαλοπωλείο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της daily mail πήρε τηλέφωνο την 29χρονη και της ζήτησε τα ρέστα.

 

H Colin ήταν πιο νευριασμένη από ποτέ και φυσικά τα έχωσε και στον σύζυγό της λέγοντάς του πως την ξεφτιλίζει και πως εξαιτίας του γελάει ο κόσμος μαζί της.

Την ίδια στιγμή άλλη μία αποκάλυψη κάνει ακόμη χειρότερη την κατάσταση. H Laura φαίνεται να είναι σε site γνωριμιών και να κερδίζει 6.000 λίρες τον μήνα…

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top