Πρώτη και αήττητη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Με ισπανικό τρόπο η Τσέλσι νίκησε την Έβερτον

Τρίτη σερί νίκη, χωρίς να δεχθεί πάλι γκολ για τη Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο επικράτησε 2-0 της Λέστερ στο Ολντ Τράφορντ. Μέχρι το 51' η Λέστερ κράταγε το 0-0. Σε εκείνο το λεπτό ο Μαρσιάλ σούταρε, ο Σίμπσον σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι.

Το εκτέλεσε ο Λουκάκου, αλλά ο Σμάιχελ απέκρουσε κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Το γόρδιο δεσμό για τη Γιουνάιτεντ έλυσε ο Ράσφορντ που σκόραρε στο 70 μετά από κόρνερ του Μικιταριάν. Στο 82 ο Φελαϊνι μετα από πάσα του Λίγκαρντ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Με ισπανικό τρόπο νίκησε η Τσέλσι 2-0 την Έβερτον. Στο 27 Μοράτα και Φάμπρεγας έπαιξαν το «1-2» και ο δεύτερος άνοιξε το σκορ για τους πρωταθλητές Αγγλίας με υποδειγματικό πλασέ. Στο 40 ο Μοράτα με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0 με το οποίο η Τσέλσι πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε τη νίκη τη Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη μαχητική Μπόρνμουθ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13’ με τρομερό γκολ του Ντάνιελς.  Η Σίτι ισοφάρισε στο 21 με τον Γκάμπριελ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρνβτιόλα πήρε τη νίκη στο 97 με τον Στέρλινγκ να σκοράρει, γλιτώνοντας την ομάδα του από δεύτερη σερί απώλεια ύστερα από 1-1 με την Έβερτον.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top