Βαριά «καμπάνα» για τον Κριστιάνο Ρονάλντο!Τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 5 αγωνιστικών

Η RFEF επέβαλε πρόστιμο 3.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή-Πρώτη Ανάρτηση:14-08-2017 19:28

Η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (RFEF) ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο τιμωρήθηκε με αποκλεισμό πέντε αγωνιστικών επειδή έσπρωξε τον διαιτητή μετά την αποβολή του στον νικηφόρο (3-1) πρώτο αγώνα με την Μπαρτσελόνα για το ισπανικό Σούπερ Καπ.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες, την πρώτη επειδή έβγαλε τη φανέλα του στην διάρκεια πανηγυρισμού για γκολ και την δεύτερη για «θέατρο». Εκνευρισμένος από την απόφαση του διαιτητή Ρικάρντο Ντε Μπούργος Μπενγκοετσέα να τον αποβάλει, ο Πορτογάλος στράικερ έσπρωξε τον «άρχοντα του αγώνα», ωστόσο η κίνησή του αυτή είχε ως αποτέλεσμα την βαριά τιμωρία του.

Διαβάστε επίσης: Άλωσε το Καμπ Νου η Ρεάλ: 3-1 την Μπαρτσελόνα (ΒΙΝΤΕΟ: Όλα τα γκολ)

Η RFEF επέβαλε πρόστιμο 3.000 ευρώ στον Ρονάλντο και έναν αποκλεισμό τεσσάρων αγωνιστικών στην αυτόματη ποινή της μιας αγωνιστικής που ήταν υποχρεωμένος να εκτίσει για την αποβολή του.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Ρονάλντο, ο οποίος σημείωσε ένα εντυπωσιακό δεύτερο γκολ για τη Ρεάλ Μαδρίτης, θα χάσει τον αγώνα ρεβάνς του ισπανικού Σούπερ Καπ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια των «μερένγκες» στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top