«Πονοκέφαλος» για τον Μαραντόνα! Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από μία δημοσιογράφο

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα El Mundo

Μπλεξίματα για τον διάσημο ποδοσφαιριστή

Αντιμέτωπος με κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση  είναι ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Πρόκειται για ένα περιστατικό , που φέρεται να συνέβη στην Αγία Πετρούπολη, με μία δημοσιογράφο στη Ρωσία, στην διάρκεια της παραμονής του για τον τελικό του Κύπελλο Συνομοσπονδιών. 

Αυτό αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα El Mundo, παρουσιάζοντας την μαρτυρία της ρωσίδας δημοσιογράφου Κατερίνα Ναντόλσκαγια. Η συνάντηση των δύο έγινε σε ξενοδοχείο στην Αγία Πετρούπολη  και όπως συμβαίνει συχνά σε αυτές τις περιπτώσεις, οι διηγήσεις  διαφέρουν εντελώς. 

 Η γυναίκα είπε ότι ο διάσημος Αργεντινός, προσπάθησε να τη γδύσει, όταν έφτασαν στο δωμάτιο, με το πρόσχημα της συνέντευξης. Οι νομικοί σύμβουλοι του Μαραντόνα, υποστηρίζουν ότι όταν η γυναίκα βρέθηκε σε εκείνο το δωμάτιο του ξενοδοχείου, ξαφνικά άρχισε να γδύνεται μπροστά στον Αργεντινό. 

Στην El Mundo η Ναντόλσκαγια εξήγησε ότι ο Μαραντόνα άρχισε να ουρλιάζει: «Ήμουν πολύ φοβισμένη και ήμουν έτοιμη να καλέσω την αστυνομία, στη συνέχεια, ένας από τους φίλους του άρχισαν να μου ρίχνει χρήματα στο πρόσωπο» , ήταν  τα λόγια της στην ισπανική εφημερίδα.  

Αντίθετα διηγείται την ιστορία το περιβάλλον του Μαραντόνα που αναφέρουν ότι την έβγαλαν από το δωμάτιο, όταν εκείνη γδύθηκε. Ο Μαραντόνα αναμένεται σήμερα στην αγαπημένη του Νάπολι, όπου αύριο θα ανακηρυχθεί επίτιμος πολίτης της πόλης από το δήμαρχο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top