Ληστές με φιλότιμο! Επέστρεψαν τις κλεμμένες ρόδες στον παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη

«Καμιά φορά η ανάγκη σε ωθεί σε πράξεις που δεν θες να κάνεις» έγραψε στο facebook ο παραολυμπιονίκης

Ληστές με φιλότιμο! Επέστρεψαν τις κλεμμένες ρόδες στον παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη

Θύμα κλοπής έπεσε ο παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης όπως σας είχαμε ενημερώσει, όταν επιτήδειοι, μπήκαν στην πυλωτή όπου είχε παρκαρισμένο το αυτοκίνητό του και έκλεψαν  τις ρόδες.

Ο χρυσός αθλητής της κολύμβησης μέσα από την εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» εξομολογήθηκε πως είναι πλέον δύσκολο να μετακινηθεί χωρίς όχημα και πως πιστεύει πως οι άνθρωποι που το έκαναν σίγουρα δεν ήξεραν πως ήταν εκείνος ο κάτοχος του οχήματος.

Φαίνεται πως όσα είπε έκαναν τους ληστές να αισθανθούν άσχημα για την πράξη τους με αποτέλεσμα να επιστρέψουν τις κλεμμένες ρόδες.

«Καμιά φορά η ανάγκη σε ωθεί σε πράξεις που δεν θέλεις να κάνεις. Θα ακουγόταν περίεργο να πω ´ευχαριστώ´ αλλά αυτή τη φορά το φιλότιμο νίκησε και οι ρόδες επέστρεψαν!

Οφείλω να ευχαριστήσω όμως τον Κώστα Αξούριστο για τις ζάντες που έστειλε από το κατάστημα του (Λιοσίων 194,Αθήνα) δωρεάν μέχρι να επιστραφούν οι δικές μου και το συνεργείο του Δημήτρη Παπαδόπουλου (Μιχ.Ψελλου 6,Θες/κη) για βοήθεια στην τοποθέτηση. Τέλος ευχαριστώ όλους εσάς που δείξατε άμεσα το ενδιαφέρον και την αγάπη σας.

Υ.Γ. Είθε εκείνοι που το έκαναν μην γίνουν ποτέ ξανά θύματα οποιασδήποτε ανάγκης για να προβούν σε ανάλογες ενέργειες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΞΕΣΠΑΣΕ στο Star ο χρυσός παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης: Ντροπή να μου κλέψουν τις ρόδες

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top