ΞΕΣΠΑΣΕ στο Star ο χρυσός παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης: Ντροπή να μου κλέψουν τις ρόδες

Επιστρέφει στην αστυνομία ο παραολυμπιονίκης;

Θύμα κλοπής έπεσε ο παραολυμπιονίκης, Αντώνης Τσαπατάκης όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα μέσα από το star.gr.

Επιτήδειοι εισέβαλλαν στην πυλωτή όπου είχε παρκαρισμένο το αυτοκίνητό του και του έκλεψαν τις ρόδες.

«Ας ελπίσω πως δεν ήξεραν, γιατί αν το γνώριζαν πραγματικά θα ήταν πολύ μεγάλη ντροπή. Δεν πιστεύω πως κάποιος θα ήξερε πως αυτό το αυτοκίνητο ανήκει σε μένα που είμαι σε μία ιδιαίτερη κατηγορία ανθρώπων και θα έκανε αυτό το πράγμα. Να κλέψεις έναν άνθρωπο που έχει μία ιδιαιτερότητα στη μετακίνησή του είναι λίγο πιο κακό» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όσο για το αν τον βοήθησε μετά από αυτό η Ομοσπονδία του ή το κράτος καθώς είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει πολλά μετάλλια και σημαντικές επιδόσεις, ο Αντώνης Τσαπατάκης ανέφερε:

«Η πολιτεία πάνω σ’ αυτό το κομμάτι βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Οι χρηματικές απολαβές που έχουμε από το κράτος είναι λίγες. Κάθε χρόνο προσπαθούμε να βρούμε όσο το δυνατόν περισσότερους χορηγούς για να στηρίξουν αυτή μου την προσπάθεια, γιατί και φέτος έχουμε παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Μεξικό, τον άλλο μήνα στο Βερολίνο, οι χρηματικές απολαβές που έχουμε από το κράτος είναι λίγες αλλά πιστεύω πως μπορούν να βρεθούν εταιρίες να στηρίξουν όλους τους αθλητές, να δώσουν ένα μέρισμα από τα κέρδη τους και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Ο αθλητισμός είναι μέρος της παιδείας μας».

Ο παραολυμπιονίκης, το 2005 είχε εισαχθεί ως δόκιμος αστυφύλακας στο Τμήμα δόκιμων αστυφυλάκων Ρεθύμνου, όμως το 2009 απολύθηκε αφού θεωρήθηκε από υγειονομικής πλευράς  ακατάλληλος. Όπως δήλωσε ο ίδιος, ο Αλέξης Τσίπρας έχει ξεκινήσει τη διαδικασία προκειμένου να επιστρέψει στην αστυνομία.

«Λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών έχουμε ενημέρωση πως σε ένα μήνα θα έχει τελειώσει και θα γίνει και η πρόσληψη όλων αυτών των αστυνομικών που θα μπούνε ξανά(είχαν απολυθυθεί το 2009 δεκατρείς αστυνομικοί που θεωρήθηκαν ακατάλληλοι) εξαιτίας του δικού μου αιτήματος και θα μπουν και άλλα δεκατρία άτομα. Ελπίζω μέσα σε ένα μήνα να έχει τελειώσει το θέμα. Τα χαρτιά βρίσκονται στο γραφείο της κυρίας Γεροβασίλη, μετά θα πάνε στο λογιστήριο το κράτους και έτσι όλα βαίνουν καλώς. Θα αποκατασταθεί η αδικία».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top